reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiatam z rana!!
wygląda na to że będę miała dziewczynkę :)

SUPER! W końcu pojawiają się dziewczynki :tak:

Dziendoberek piatkowo;-)
Jak ja potwornie zle spalam w nocy. Nie wiem czy lacznie spalam 5 godzin:no: Nie lubie jak tak zle spie. Moze powinnam przestac pic te kawe na wieczor ehhh

Zycze wszystkim milego piatkowego dzionka:cool2:

Ja tez źle sypiam, choć mój M potwierdził mi wczoraj, że już spokojniej, bo wcześniej przewracałam się z boku na bok, aż sama się dziwiłam, że prześcieradło rano całe zmięte...

reklama
Ja tak kiepsko pac zaczelam od momentu jak pije wieczorem te kawe pysznoci kremowo-lodowa, ktora odkrylam. A niestety bary, ktore ja serwuja znajduja sie w centrum, a tam zazwyczaj jestem wlasnie wieczorem :-:)-:)-( Dzis nie bede jej pic i zobacze jak mi sie bedzie spalo:confused:

Witam porannie ,, ja nie spie od 5 , ale czyztalam co tam u was sie wczoraj dzialo .
ASIOWA napewno wszystko sie ulozy musisz tylko byc dobrej mysli.
agagsm daj znac jakl po polowkawym mnie czeka w poniedzialek i na pewno bedzie mi sie wekend duzyl.
pozatym znow klotniz m i to taka ze ja blagalam zeby dal i juz swiety spokuj i odnas odszedl bo ja juz nerwowo nie wytrzymuje.
Co do Nicoli to zeczywiscie czegos sie najadla i brzuszek bolala teraz jest spokuj.
Zycze wam milego dnia u nas sloneczko wiec pewnie caly spedze na dworze.

Witam!!! :-D

Wpadłam się tylko przywitać, bo zaraz lecę podglądać dzidzię na połówkowe! Niewiarygodne - doczekałam się, a już myślałam, że pęknę z niecierpliwości:-D
Dam znać jak wrócę, a tymczasem wszystkim dziewcynom dziekuję za kciuki - żeby tylko maleństwo zdrowe było i nóżki szeroko rozkładało:cool2:

No to trzymam kciuki:-) tylko daj znać jak wrócisz :-D

Wiatam z rana!!
wygląda na to że będę miała dziewczynkę :)

Super!!! Gratulacje!!! :-D

A mi zapowiada się dzień pełen nauki, egzaminy już takimi wielkimi krokami się zbliżają, a ja jestem przerażona!!!!!:szok::szok::szok:

Ale coś muszę porobić hm...musze mamę wyciągnąc na zakupy, ciekawe czy się skusi ??? :confused: hm... nudzi mi się...:baffled: (nauki pełno a mi się nudzi:cool2:) no ale ba...nie no jakoś to chyba będzie...

Anulka8700 Ty się gadaniem starego pryka nie przejmuj, bo i po co...ale przydałoby mu sięcoś dowalic...:-p

Witam Dziewczyny,
Jestem tu nowa a właściwie to stara:) - śledzę Wasz wątek chyba od drugiej strony.
Jestem w 20 tyg ciąży, już w 13 dowiedziałam się, że będzie to chłopczyk. Z mężem nnastawiani byliśmy bardzo mocno na dziewczynkę, mało tego - byliśmy pewni ze to będzie dziewczynka.... nawet na etapie starań i planowania bylismy przekonani że to będzie dziewczynka.
Ku wielkiej radości moich rodziców okazało się, że nasza córcia ma ptaszka a my bardzo szybko wybraliśmy imię
Czekamy na Staśka:), który teraz waży 360 gram i miewa się bardzo dobrze:)

Wiam Was wszystkie ;-)
Wczoraj wyjechalismy nad jeziorko więc nie śledziłam co pisałyście. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u każdej z Was i wczorajsze wizyty lekarskie i dziesiejsze - to tylko wspaniałe wiadomości.

Pogoda piękna, życzę miłego dnia dziś i całego weekendu :-)

Anulka8700 Ty się gadaniem starego pryka nie przejmuj, bo i po co...ale przydałoby mu sięcoś dowalic...:-p
zgadzam się :tak:np. że małym ptaszkiem też za dużo zdziałać nie można a tu proszę jednak idzie w końcu syna udało mu się zrobić :-D

ale ja bym się nie przejmowała takim gadaniem mi to mówili ze to że mam duże piersi nie znaczy że będę karmić :baffled: albo mi gadała siorka ze mam za płaskie brodawki żeby móc karmić i mi kupiła nakładki jak jeszcze w ciąży byłam :dry: i w cale ich nie potrzebowałam a karmiłam do tak długo jak sama chciałam :tak:

Powodzenia dla tych co mają dziś wizyty !!!

i Witam nowe styczniówki !!!

Ja w nerwach różne rzeczy umiem palnąć , wczoraj też dorzuciłam swoje że sie przestał odzywać,tylko w jego przypadku to długo nie zadziała, on ma taki charakter że lubi komentować wszystko to co go nie dotyczy, a temat cyckow to jego ulubiony od kad go znam...
Tyle że ja nie mam kompleksow na temat moich piersi i moje 75B mi wystarcza , zawsze to powtarzam ale widocznie trudno mu to pojac... nie warto sie przejmowac takimi ludzmi, dobrze ze moj maz nie odziedziczyl po nim takiego charakteru :wściekła/y:

reklama
Anulka pewnie to taki typ że skomentuje i duże i małe piersi bo uważa że tym rozbawi towarzystwo ale się nie denerwuj i puść to w niepamięć ja zawsze też słyszałam głupie komentarze na temat piersi od takich ludzi a mam duże.... tak czy inaczej czy byś miała małe czy bardzo duże pewnie i tak by je komentował :sorry2:

ale mnie dziś głowa boli :baffled: i jakaś nie wyspana jestem tak to jest jak się idzie za późno spać a dziecko z rana budzi :zawstydzona/y:

Do góry