Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
reklama
sylwia100
Fanka BB :)
Witam i gratuluje:-)Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Karolinkaaaa witaj :-)
Ja się dzisiaj fatalnie czuję, na dworzu parno jak nie wiem co, zjeść nic nie mogę, no i w ogóle jakiś śpiący dzień mam dzisiaj, a Oliś o spaniu nawet nie myśli i drzemkę popołudniową też miał w nosie
Ja się dzisiaj fatalnie czuję, na dworzu parno jak nie wiem co, zjeść nic nie mogę, no i w ogóle jakiś śpiący dzień mam dzisiaj, a Oliś o spaniu nawet nie myśli i drzemkę popołudniową też miał w nosie

Serdecznie gratuluję!!Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
Witam Stycznióweczki, nam szybko weekend minął, dziś obiad u teściów i spacerek, trochę zmęczona jestem ale poza tym czuję się super. Miłego wieczoru!
Witam,
nie ma msiły na nic , udało mi się ogarnąć troszkędom i padam
do tego mam zapalenie gardła (wirusowe) i tydzień na zwolnieniu jestem - gardło mnie boli i niewiele pomaga....
Dlatego też w tym tygodniu nei bardzo będe miałą jak zaglądać do Was więc chciałam życzyć miłego tygodnia!!!
Pozdrawiam ciężaróweczki!!!
nie ma msiły na nic , udało mi się ogarnąć troszkędom i padam
Dlatego też w tym tygodniu nei bardzo będe miałą jak zaglądać do Was więc chciałam życzyć miłego tygodnia!!!
jola.24
Fanka BB :)
Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
Witaj wsrod nas i nie przejmuj nie sie nie jestes sama, to tez moja piewsza ciaza.
Ja niby nie wymiotuje juz tak jak wczesniej ale zdaza mi sie jeszcze kibelek zaliczyc, tak jak dzis rano na przyklad

Jedzenie regularne tez mi bardzo pomaga.
Odwalilam 5 dni w pracy i teraz dwa wolne
ale w domu sprzatac trzeba
Co do sexu to tez mi sie jakos nie chce:-( Ale moj M wcale mnie nie meczy, juz sie zastanawiam czy naczytal sie gdzies czegos czy o co chodzi bo to do niego nie podobne.
Kupilam sobie dzis winogrona duuuuze soczyste

Witam,
nie ma msiły na nic , udało mi się ogarnąć troszkędom i padamdo tego mam zapalenie gardła (wirusowe) i tydzień na zwolnieniu jestem - gardło mnie boli i niewiele pomaga....
Współczuję choroby, grzej się w łóżku i odpoczywaj!!
Masz prawo do zachcianek!!a mnie przed chwilą tak wzięło na oliwki zielone że... jechaliśmy do sklepu![]()
reklama