reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Karolinkaaaa witaj :-)
Ja się dzisiaj fatalnie czuję, na dworzu parno jak nie wiem co, zjeść nic nie mogę, no i w ogóle jakiś śpiący dzień mam dzisiaj, a Oliś o spaniu nawet nie myśli i drzemkę popołudniową też miał w nosie :baffled:

Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
Serdecznie gratuluję!!

Witam Stycznióweczki, nam szybko weekend minął, dziś obiad u teściów i spacerek, trochę zmęczona jestem ale poza tym czuję się super. Miłego wieczoru!

Witam,
nie ma msiły na nic , udało mi się ogarnąć troszkędom i padam :( do tego mam zapalenie gardła (wirusowe) i tydzień na zwolnieniu jestem - gardło mnie boli i niewiele pomaga....
Dlatego też w tym tygodniu nei bardzo będe miałą jak zaglądać do Was więc chciałam życzyć miłego tygodnia!!!

Pozdrawiam ciężaróweczki!!!

Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki

Witaj wsrod nas i nie przejmuj nie sie nie jestes sama, to tez moja piewsza ciaza.

Ja niby nie wymiotuje juz tak jak wczesniej ale zdaza mi sie jeszcze kibelek zaliczyc, tak jak dzis rano na przyklad:no:
Jedzenie regularne tez mi bardzo pomaga.
Odwalilam 5 dni w pracy i teraz dwa wolne:-p ale w domu sprzatac trzeba:sorry2:
Co do sexu to tez mi sie jakos nie chce:-( Ale moj M wcale mnie nie meczy, juz sie zastanawiam czy naczytal sie gdzies czegos czy o co chodzi bo to do niego nie podobne.
Kupilam sobie dzis winogrona duuuuze soczyste:tak:

Witam,
nie ma msiły na nic , udało mi się ogarnąć troszkędom i padam :( do tego mam zapalenie gardła (wirusowe) i tydzień na zwolnieniu jestem - gardło mnie boli i niewiele pomaga....
Dlatego też w tym tygodniu nei bardzo będe miałą jak zaglądać do Was więc chciałam życzyć miłego tygodnia!!!

Pozdrawiam ciężaróweczki!!!

Współczuję choroby, grzej się w łóżku i odpoczywaj!!

reklama
Mnie mąż dziś wyciągnął na spacer wieczorem i było fajnie. Szliśmy brzegiem lasu i znaleźliśmy kilka prawdziwków. Fajnie było, ale teraz trzeba iść spać.
Dobranoc

Do góry