reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej dziewczynki
anaklim z poludniowej jestem a ty?

Jola - ja to mam zapłon:-) Ja też:-) Dokładnie z Longford. Pytam, bo może gdzieś koło mnie mieszkasz i na jakiś sok mogłybyśmy wyskoczyć?

Dzisiaj mam wizytę u GP, a w przyszłym tygodniu USG. Strasznie chciałabym wiedzieć kto mieszka w brzuszku... Kajetan chce jeszcze jednego brata.
Zimno dzisiaj i mokro. Sasha zrobił mi pobudkę o 5.50 teraz siedzi i rozrabia, a mi zamykają się oczy.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie ciężarówki!
dziewczyny nic mi sie nie chce, siedze w pracy jakos tak bezmyslnie.. nic mi sie nie chce, jakos tak jest mi wszystko obojętne..

Witam ;-)

Oj wczorajsza wyprawa to mnie zabiła prawie :-) Ale było super :-)
Prezent mojej bratanicy się bardzo spodobał, bo kolorowy, ale wiadomo - nie kuma jeszcze o co chodzi :-D

witam z rana,
kurcze pisze po raz trzeci, bo znowu mi się skasowało:crazy:
Dziś zaczynam ciężki i dłuuuugi tydzień. Rodzinka mi się zwala na głowe, ratunku:baffled::baffled::baffled:
A mam małe mieszkanko (jeden pokój i kuchnia) więc będziemy sobie wszyscy siedzieć na głowie:szok::szok::szok: No i poza tym jesteśmy w trakcie małego remontu:baffled::baffled::baffled: więc wyobrażacie sobie, co mnie czeka:crazy:
Nie wiem, czy starczy mi czasu, zeby posiedzieć na forum, ale postaram się nie narabić zaległości. Nie piszcie za dużo:blink::blink::blink:
A teraz zmykam do kuchni, coś upitrasić, bo trzeba będzie nakarmić głodomorów jak przyjadą;-) na a potem musze troche poprzestawiać w chacie, żeby mieli gdzie spać, ale z tym poczekam, az mój m. wróci:rofl2:
mam nadzieje, ze jakoś przeżyje ten tydzień:confused:

ale szybko ten weekend minął, dobrze że udało mi się odpocząc w górach i nawet pogoda dopisała :tak: teraz siedzę już w pracy, z tego nie jestem zadowolona :dry: aaa w sobotę wybrałam się na chwilę do sklepu i o mało nie zemdlałam, jak się poczułam gorzej od razu powiedziałam sprzedawczyni i przyniosła mi krzesło ze szklanką wody, od razu lepiej się poczułam.

dziewczyny kupujecie już jakieś rzeczy dla swoich maluszków? :-) ja mam w planach zacząć pomału kompletować asortyment gdzieś za tydzień jak będę po usg prenatalnym.

ja omijam jeszcze tego typu sklep z daleka, bo wiem, ze jakbym weszła to niemoglabym się oprzeć tym maleńkim cudeńkom. Poza tym jeszcze nie wiem, czy to chłopczyk czy dziewuszka? :confused:
mam tylko kupione od sąsiadki pieluchy 3-6 kg za 20 zł, bo ona zrobiła zobie za duży zapas, a jej mały już w nie się nie mieści:-)

Nemi - ja mam pudło po młodym i chyba nie będę robiła dużych zakupów, ale jeśli okaże się, że będzie dziewczynka to ze sklepu z sukienkami nie wyjdę do 9 miesiąca:-)))))

Andzia - dużo siły! Może rodzina Ci będzie pomagać i za bardzo się nie zmęczysz?

reklama
:-DJa juz bez was chyba zyc nie moge:-D:-D:-D Kursuje między garkami w kuchni a komputerem:-D
A moja rodzinka jeszcze nie wie, że im szykuje niespodzianke;-) i to jaką :-) jedna osóbka więcej ... ale się zdziwią. :-) Miałam nic nie mówić do końca trzeciego miesiąca, żeby nie zapeszyć, ale chyba sprawa się rypnie:-D:-D:-D

Do góry