jola.24
Fanka BB :)
Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na takślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić
no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać
TAK WIĘC SYNEK
troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)
Gratuluje
witam wszystkich
ja dziś miałam wizytę u gina ale bez rewelacji, wyniki w normie, dostałam skierowanie na kolejne badania i kolejna wizyta za miesiąc
powiedzcie mi co myślicie o takim wózku?
Babymerc
Tez mi sie spodobal i to dokladnie zielony
Hej Dziewczynki :-) Jestem już po usg i wszystko jest w porządku :-) Dzidź majuż 6,25 cm i wymiary z usg pokrywają się z terminem wg OM:-) Straszny leniuszek mi rośnie, przez całe usg spał, jedynie raz sobie machnął nóżką i cały czas kciuka ssałPóźniej wkleję fotkę w odpowiednim wątku, ale najpierw troszkę muszę ochłonąć. Jeszcze tylko badania genetyczne w czwartek i będę mogła wziąć głęboki oddech
Ale i tak jestem już jakoś spokojniejsza
![]()
Super, gratuluje!!!! Genetyczne tez na pewno beda ok

Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki bo jak nie zwariuje do tego czasu to mam usg. A teraz uciekam sie dalej stresowac. Milego wieczoru
Później wkleję fotkę w odpowiednim wątku, ale najpierw troszkę muszę ochłonąć. Jeszcze tylko badania genetyczne w czwartek i będę mogła wziąć głęboki oddech
wszystko ponad normy lub poniżej ich 
i bęć, jest fasolka
mam na koncie pare zupek z torebki na początku ciązy