reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

sluchajcie musze sie wam pochwalic co zrobil wczoraj moj maz...az bylam w szoku;-) sam z siebie zabral mnie to kina (to juz cud) i nie zgadniecie na co? zaproponowal film Milosc na wybiegu;-) normalnie w szoku bylam...niewazne ze pol filmu mi marudzil ze mu sie nudzi ale liczy sie gest;-) a swoja droga film nie jest zaciekawy...spokojnie mozna go obejrzec na DVD;-)

Ehh ja już nie pamiętam kiedy my byliście ostatnio w kinie :sorry2: A żeby mąż wybrał taki film to mogę pomarzyć :-D

A ja właśnie farbuję sobie włosy, coś mnie tknęło, polazłam do sklepu i kupiłam farbę, bo już na siebie i odrosty nie mogłam patrzeć. Jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie :-D

reklama
Agbar masz rację grunt to być wypoczętym, wtedy wszystko przechodzi, mnie też się to zdarza, ale muszę się porządnie zmęczyć.

Mnie ostatnio mecza wystarczajaco te upaly;-)
Ale dzis jakby troche chlodniej i juz od rana pomalutku sobie sprzatam...Okien myc nie musze bo w czwartek przyjedza moja mama( hurrraaaa!!) i bedzie sie nudzic po tygodniu wiec jej zostawie;-)Niech ma cos do roboty...bo bedzie marudzic hihi:)

Agbar ja upalami to jestem juz wykonczona, ale jeszcze tylko miesiac i bedzie koniec:tak::tak: pozniej juz bedzie mila temperatura

a czesc jesieni w tym roku bede przezywac w Polsce, uwielbiam:tak: zwlaszcza Lazienki w pazdzierniku i te liscie kasztanowca ahhhh

Wizyta o 12 45 a m´niepokoja m nie moje omdlenia i rozwolnia , pozatym nerwy mnie zjadaja . Dziekuje za troske.

Hmmm...trzymam kciuki...jak wrocisz daj znac co i jak....

Agbar ja upalami to jestem juz wykonczona, ale jeszcze tylko miesiac i bedzie koniec:tak::tak: pozniej juz bedzie mila temperatura

a czesc jesieni w tym roku bede przezywac w Polsce, uwielbiam:tak: zwlaszcza Lazienki w pazdzierniku i te liscie kasztanowca ahhhh
Ehh uwielbiam jesienne zapachy....te liscie,te kolory,wtedy najbardziej lubie szalec z apartem...
Ja mam nadzieje,ze w pazdzierniku uda sie nam pojechac do Polski....

DZIEN DOBRY:-)
Ach a my wczoraj miło spędziliśmy dzień co nawet nie było czasu na BB;-)najpierw kościólek potem po obiadku na gościnke do szwagra i na działke jechaliśmy do nich:-) a wieczorem tak o 21 zrobiliśmy sobie frytki się objadaliśmy:-pNO ALE ALE JAKI DZISIAJ DZIEŃ MOJA WIZYTA U GINA:-D

Kochane te co złapały chorubsko zdrówka jak najwięcej:tak:
DORCIA będzie dobrze zobaczysz najważniejsze to luz;-)

Ehh uwielbiam jesienne zapachy....te liscie,te kolory,wtedy najbardziej lubie szalec z apartem...
Ja mam nadzieje,ze w pazdzierniku uda sie nam pojechac do Polski....

tak, ja też, zapachy i kolory, to najpiekszniejsza pora roku jeśli chodzi o kolory. Pod warunkiem że jest ładna pogoda.

Wizyta o 12 45 a m´niepokoja m nie moje omdlenia i rozwolnia , pozatym nerwy mnie zjadaja . Dziekuje za troske.

nie daj się nerwom, będzie dobrze, kciuki trzymam mocno.

Ja mam dziś o 12 wizytę połówkową, doczekać sie nie mogę :-D

Witam

ja dopiero na wizytę na 18:30 ale już się robię nerwowa:sorry2: ... jeszcze wyniki muszę odebrać po 11:00 mam nadzieje że będą :tak:

również trzymam kciuki za te co dziś idą do ginekologa

miłego dnia dziewczyny bez bóli i innych niepowołanych przeżyć ;-):-)

reklama
Do góry