Witam wieczornie ja padnie ta wiec napisze co paietam i lece spac .
Patrysia ma nadzieje , ze zostawilas jakies namiary i ze napiszesz smsa co tam u Ciebie.
Ja padnieta i sczesliwa meza wyslalam na osttni wypad z kolegami na piwo bo w domku to mu sie nudzi i ku.... dostaje . Zostwail kase na taksowke gdyby cos sie dzialo , ale ja czuje sie o dziwo super, porownawszy z dniem wczorajszym gdzie przezylam horror bolowy.
Traz klade sie spac jak tylko Nica mi zasnie mam nadzieje , ze nastanie to niedlugo.
Patrysia ma nadzieje , ze zostawilas jakies namiary i ze napiszesz smsa co tam u Ciebie.
Ja padnieta i sczesliwa meza wyslalam na osttni wypad z kolegami na piwo bo w domku to mu sie nudzi i ku.... dostaje . Zostwail kase na taksowke gdyby cos sie dzialo , ale ja czuje sie o dziwo super, porownawszy z dniem wczorajszym gdzie przezylam horror bolowy.
Traz klade sie spac jak tylko Nica mi zasnie mam nadzieje , ze nastanie to niedlugo.
Pozdrawiam wszystkie styyczniowki, trzymajcie sie!
, bo gdzie ja rzeczy Michasi ułoże i gdzie dziecko będzie zabawki trzymać - oszalec idzie....ja się pytam które dziecko trzyma zabawki w szafach??? i juz nie wytrzymałam i powiedziałam, że ma iśc do komisu i meblościanki z PRLu kupić i ustawic na każdej ścianie jedną jak mu szaf brakuje, bo ja mam dosyc
Na szczęście sie nie obraził i o dziwo jak mu w domu kazałam wymierzyć to co wybraliśmy, to sie okazało, że nawet komoda i łóżko to nam pół pokoiku zajmie, więc przyszedł do mnie i mówi, że zrezygnowal z szafy - pełen sukces - faceci....zwariować czasem idzie
\\

a nadal bielutkie, frotkowe - chyba były specjalnie traktowane. Wszystko wyprane, pachnące