reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja na twoim miejscu wzielabym taksowke i niech ksiedziu placi , ja mojego tez jakos dobudzic nie moge , pewnie znow wstanie o 11 .W takim razie zabieram sie za sprzatanie bo troche parnia i kurze trzeba przetrzec.

reklama
Witam z poranna kawusia
dawno mnie nie bylo ale moj J przyjechal i juz sama niewiem czy to dobrze czy zle
niby jest a mam juz dosc ciagle siedze sama wieczorami
bo zawsze sie znajdzie jakies "ale" w piatek i w soboe pil
a w niedziele obiecal mi ze mnie gdzies zabierze
no i zabral do centrum handlowego kupil mi bluzke i wrocilismy do domq:wściekła/y::wściekła/y::-(
jeju czy faceci nie rozumia ze czasem chcialybysmy isc na spacer
spokojnie pogadac :wściekła/y: tak samo ma to gdzies ze ja sie mecze i mnie wszystko boli

Widze, że nie tylko ja mam podobny problem... Mój też ma ciekawsze zajęcia, niż spędzanie czasu z ciężarną zoną, a potem się dziwi, co ja od niego chce. Ach te chłopy, chyba zaczne zaraz się cieszyć, że mój znowy pojechał.

Agagsm- do rozmowy trzeba dwóch stron... zobaczymy za tydzień. Tymczasem będe pewnie siedziała co wieczór przed telefonem i się martwiła, a jasnie wielmożny pan i tak nie zadzwoni, bo i po co.
Kaja-:-D:-D:-D - ale do wigili to prawie miesiąc:-p:-p:-p no coż lepiej późno niż wcale:-p:rofl2:
Tymczasem chyba ptrzytule się do pieska, on zawsze ma na to ochote:-p:-D

Ostatnia edycja:
wiecie co jak mamusia sie odezwala to odrazu wstal i poszedl po auto :confused2:
a jeszcze jedno mnie doprowadza do szalu u jego mamy tym razem.... on juz u niej nie mieszka mimo to dajemy jej kase i to nie malo:crazy: a ona jeszcze pretensje ma ze on kupil sobie koszulke za 40 zl a mi za 80zl :crazy: co ja to obchodzi nie jest kupione za jej pieniadze ma jeszcze dwuch synow w domu jeden kase traci w dzien wyplaty i mamusia go karmi a drugi juz dlugi czas nie pracuje i tez od mamusi, a ona nam
wciska nos w wydatki:crazy:

Cześc Wszystkim:-)
Moja deprecha odegnana:-):-):-) Szym już prawie zdrowy, więc jest ok:-)
Co do tycia, to zrobiłam się okrągła jak dynia i znowu brzuch mam nienaturalnie wielki, ja tego nie rozumiem czemu on tak mi rośnie:no:
Zdjęcia, mam nadzieję dostanę przed Świętami, bo mój kolega to artysta więc sam wszystko wywołuje, ale kilka wyszło super. Niestety wszędzie tam gdzie widać mój gruby pychol to jakaś porażka:no:
Patrysia ja mam dokładnie takie same bóle jak Ty, a nie miałam cesarki. Ja sobie myślę, że może głowa zaczyna schodzić w kanał i przez to ten ból:confused:
Trzymam kciuki za wizyty:tak:

labamba - no cieszę się, że po depresji już ;-)sesja na pewno była cudna, ale ci zazdroszczę... ja też mówię mojemu M tak jak agagsm - rób mi zdjęcia ale jak już zrobi to usuwam :-D bo mi sie nie podobają.
Muszę coś z tym zrobić... może jakieś pomysły na pozycje ktoś ma :eek::-D
agagsm - no telefon o 7.00 rano to przegięcie, niedawno miałam podobnie, niektorzy ludzie to naprawdę mają wyczucie... :wściekła/y:

labamba - no cieszę się, że po depresji już ;-)sesja na pewno była cudna, ale ci zazdroszczę... ja też mówię mojemu M tak jak agagsm - rób mi zdjęcia ale jak już zrobi to usuwam :-D bo mi sie nie podobają.
Muszę coś z tym zrobić... może jakieś pomysły na pozycje ktoś ma :eek::-D
agagsm - no telefon o 7.00 rano to przegięcie, niedawno miałam podobnie, niektorzy ludzie to naprawdę mają wyczucie... :wściekła/y:
Ja poprostu nie mogę patrzeć na swoją okrągłą gębę:-D Ale fajnie wyszły ujęcia samego brzucha i rąk, albo gdy pół twarzy zasłonięte jest włosami, pozycję tylko z boku. Do kilku zdjęć nawet zdjełam stanik, bezwstydnica ze mnie:szok: Ale czego się nie robi dla sztuki:-p

Ja poprostu nie mogę patrzeć na swoją okrągłą gębę:-D Ale fajnie wyszły ujęcia samego brzucha i rąk, albo gdy pół twarzy zasłonięte jest włosami, pozycję tylko z boku. Do kilku zdjęć nawet zdjełam stanik, bezwstydnica ze mnie:szok: Ale czego się nie robi dla sztuki:-p
Super pamiątke będziesz miała. Ja też miałam sesję jakieś trzy tygodnie temu, zdjęcia powinnam miec lada dzień. Segregację zrobiliśmy jeszcze w studio i to ja decydowałam które wywalić. Większość nie podobała mi się zupełnie - chyba dlatego ze dopiero po obejrzeniu zdjęć zdałam sobie sprawe z wielkości mojego brzucha. Wkleję zdjęcia jak tylko dostanę.

Wlasnie przed chwila dostalam tel od mojej gin i juz wiem skad mam te bole znow mam infekcje i konieczne bedzie branie antybiotyku zaraz jade do niej po tabletki.

labamba - coraz fajniej brzmi... na pewno fotki są super; może pochwalisz się choć jedna ;-)lilka29 - super, że je nam pokażesz ;-)
Takie profesjonalne sesje muszą być boskie
dormark - po wynikach jakiś teraz się okazało ? Pędź zatem a potem opowiedz co to jest

reklama
Witajcie!!
Już lepiej się czuję :tak: Tzn mogę oddychać!! :-D Byłam dziś na zajęciach, a teraz muszę wziąć się za sprzątanie, bo mam taki syf w pokoju, że ojej :-( Narzekałam zawsze, że w całym domu bałagan i sama muszę sprzątać, a mama jak się wzięła w weekend za sprzątanie, to błysk wszędzie, tylko u mnie tak syfiasto... Ale nie lubię jak ktoś mi sprząta i nie pozwoliłam jej, a sama siły nie miałam...

Sandra chętnie bym napisała 'też się upij i go olej', ale nam- babom w ciąży nie wypada :-D a co do teściowej... Mój Sławek też mamusi daje... Tak, żebym nie wiedziała... Nie mieszka z nią 1,5 roku, a :wściekła/y: Ostatnio mówi do mnie, że na święta mamie doda i tak mnie tym wkurzył, że lepiej nie mówić...

W ogóle święta w tym roku będę mieć do d... Sytuacja w domu do bani, ojciec niby mówi, że chce święta spędzić z dziećmi swoimi, ale jak on to sobie wyobraża, to nie wiem, bo przecież mamy samej nie zostawimy!!
Mój brat już w zeszłym roku powiedział, że TE wigilie będzie chciał spędzić ze swoją rodziną, więc ja i mama zostaniemy same... Sławek idzie do pracy...!! Nie chce tych świąt!!!
Co mnie cieszy, to to, że teście na święta do Anglii jadą :-D:-D:-D!!! Ale z drugiej strony szkoda mi S. bo przykro mu... Chociaż on też dostał zaproszenie :tak: ON SAM!! Nie ma to jak rodzina najbliższa:-D

Muszę Wam się wyżalić... Mój ojciec (dziś ojciec, bo mnie wk...ł)zabrał kino domowe jak byłam w szkole... Przez cały weekend ani razu do mnie nie zadzwonił...:wściekła/y: Jak jest z nią, to w dupie ma nas wszystkich!! Zakochał się!! pffff... Będzie żałował jeszcze tego, że zostawił nas... :wściekła/y: Dobrze, że mam konto zablokowane, bo bym zadzwoniła do niego i nawtykała mu!! Zwyczajnie jestem wściekła na niego!!! Ale też mi przykro...

Idę sprzątać, bo zaraz się rozkleję, położe i zasnę :-p

Aaaaa!! Miałam Wam mówić...
Wczoraj wieczorem podnosiłam się z łóżka, żeby pilot wziąć... W tym samym czasie moje dziecię kopnęło mnie w coś, nie wiem w co, chyba w żebra, bolało jak jasna cholera i boli do teraz z taką samą siłą!! Aż popłakałam się!! Mam nadzieję, że sobie nic nie zrobił, bo to takie było... Nie da się opisać... W nocy śniło mi się, że dzidzia ze złamaną nóżką się przez to urodziła... :confused2: Głupi sen, co?:sorry:

To idę... Później do Was zajrzę!! :tak:
Miłego dnia :*:*:*

Do góry