reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
witam was brzuchatki

ale stron do nadrobiena przez weekend:szok:
jesli chodzi o liczenie tygodni to u mnie tez lekarze licza skonczone tygodnie,u nas dzis skonczony 35tc...juz niedlugo zostalo a ja mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia;-)
caly weekend biegalam po sklepach a dzis leze i odpoczywam,mialam isc jeszcze na zakupy ale taka pogoda orkopna jest ze nawet z lozka mi sie wstac nie chce;-) leze i gapie sie w TV:-D

co do masazy to ja tez slyszalam ze to skuteczne jest ale jakos nie moge sie zorganizowac;-) napewno za tydzien zaczynam picie herbatki z liści malin i łykanie tabletek z wiesiołka i chyba za te masaże sie tez zabiore;-)
PATRYSIU!!!WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ...NAJ...I NIECH ALANEK SIEDZI W BRZUSZKU GRZECZNIE DO STYCZNIA:-)

PATRYSIU!!!WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ...NAJ...I NIECH ALANEK SIEDZI W BRZUSZKU GRZECZNIE DO STYCZNIA:-)

Patrysia wszystkiego najlepszego @---->-------- (to ma być róża) :eek:
dziękuje:-)

JOASIA to jest tak że już jesteś w tym 34 tc ale jeśli bys(oczywiście tfu tfu)teraz rodziła to pewnie wpisano by ci 33 tc bo ogólnie wpisuje się przy porodach skonczone tygodnie nie zaczęte:tak:ale też tak nie musi być bo np.mój gin w karte ciąży wpisuje mi tc które mam zaczete nie skończone;-)

Patrysia nie wiem czy Ci skladalam zycznia jak nie to wszystkiego najlepszego duzo zdrowka!!!
No to super! Kto pierwszy??;-)
no ciekawa jestem ktora z nas poleci rodzic ja tam juz nie czekam az tak bardzo do stycznia co ma byc to bedzie, wazne dla mnie aby urodzil sie babelek zdrowy a juz chcialabym go przytulic i pocalowac.

Dzień Dobry Wszystkim Mamuśkom poniedziałkowo :-)
czekając na dzisiejsze USG (hiphip hurra) :-) zabieram się za nadrabianie weekendowego BB.

Miłego dnia.

Joasia, obie mamy rację :tak: Skończonych tygodni masz 33 więc gdyby co to wpisaliby 33tc. Gdybyś miała np. 33tydzień i 5 dni to mogliby wpisać już 34 :eek: Tak przynajmniej ja to rozumiem. Ja byłam tydzień temu u ginki i byłam w 33tc. Dla mnie logiczne jest, że teraz jestem w 34tc.:tak:
No obie, ale nie do końca... jakby przyjmowali Cię teraz do szpitala, powiedzmy na ktg, a nie poród bo nie wywołujemy wilka z lasu, to nawet w 33+5 to wpisaliby 33tc bo 33 tc jest skończony.... ale prawdą jest że leci już 34tc:tak: - tak myślę...

edit... no Joasiu widzę teraz dopiero już Patrysia wyjaśniła!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nie pisać tyle bo pojechałam bo wyniki i już muszę nadrabiać kilka stron ;-)wyniki mam dość dobre jak na brak brania witamin nie wiem tylko czy płytki krwi mają duże znaczenie bo mam poniżej normy a hemoglobina 12 czyli na granicy ale i tak chyba nieźle ;-)

u mnie gin zawsze sie pyta o skończony tydzień czyli teraz mi wpiszę 35 :tak:

tak piszecie o tych liściach malin że może i ja sobie wypróbuję pić zobaczymy z córą nie piłam bo forum nie czytałam ;-):-D

moja mała w brzuszku ma właśnie czkawkę nic uciekam sprzątać

Do góry