reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Bedzie trzeba wtedy założyć nowy wątek bo edytować "Liste mamusiek" może tylko ASIOWO bo my to jedynie cytuj no ale to bezsensu by było;-)
Bardzo ładnie mają grudniówki i te rysuneczki no super i fajnie by było tak u nas zrobić tylko jak:eek:skąd takie rysuneczki :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bedzie trzeba wtedy założyć nowy wątek bo edytować "Liste mamusiek" może tylko ASIOWO bo my to jedynie cytuj no ale to bezsensu by było;-)
Bardzo ładnie mają grudniówki i te rysuneczki no super i fajnie by było tak u nas zrobić tylko jak:eek:skąd takie ryzuneczki :eek:

Z netu- to są gify chyba tak się to pisze? Nie jestem pewna;-)

Andzia, może to wskazówka, żeby więcej z mężem serduszkować?;-) Bo mięśnie rzeczywiście warto wyćwiczyć. Tylko chyba Twój mąż od Ciebie już ucieka czy coś pomyliłam?
A z tym kolorem twarzy - może wątroba przeciążona. Zobacz, jakie masz białka oczne.

Macy, nic nie pomyliłaś:rofl2: ucieka, gdzie pieprz rośnie:-D:-D:-D ale to jemu powinien ten sen się przyśnić:-p:-p:-p chyba, że mam trenować bez niego:rofl2::rofl2::rofl2:

białka - patrze w swoje cudne oczka - i... chyba normalne, może troche bardziej się świecą:-p ale nic szczególnego lub dziwnego nie wypatrzyłam, nie są przekrwione

Ostatnia edycja:
Ciekawe skąd ja teraz kurę wyczaruję. Weźcie się opanujcie bo poszłam pomieszczać w garach wracam a tu trzy strony do nadrobienia:-D Ja jestem za osobnym wątkiem takim jak u grudniówek:tak:Bardzo mi się podoba ( wszytskie dane są i kolorowo jest) A czy ze zdjęciem czy bez to jak kto woli:tak:

Hej kobitki. No pięknie, i się zaczęło rozpakowywanie :-D A ja nawet się jeszcze nie spakowałam :eek: Tak czytam i sobie myślę, że jak u mnie będzie się coś dziać to ja nie mam jak Wam dać znać. Żadnych namiarów nie zostawiłam bo nie wiem gdzie :eek: A tam gdzie będę mieszkać to neta nie mam. Teraz piszę z domku mojego taty gdzie chwilowo przebywam:eek: TO jak to załatwić??:eek:

Dziendoberek

witajcie!!!!

Mam wiadomość, ze Black pojechała poznym wieczorem na porodówke... , bo wody jej sie sączyły!!!!!!

Ale pieknie, Black Gartuluje, az sie poryczalam

Witajcie,
u mnie nocka ciężka...
wieczorem przez 1,5 h skurcze najpierw co 3 min, potem co 6 min...
potem prysznic i było lepiej ale też ciężko...
a później to koty urządziły sobie wyścigi, mam tak podrapany pośladek, ramię i rękę że wyglądam jakbym nie wiem co robiła.... rozryczałam sie z bólu i jeszcze zjebke od M dostałam że histeryzuje...
Kurde jak histeryzuje, jakbym lezala na plecach to brzuch mogły mi zmaskarować...
a ma łożysko na przedniej scianie...
ja skurcze, pol cielska do odkazenia a pan M sie jeszcze obrazil i poszedl sobie spac do drugiego pokoju...
normalnie brak mi sił...

Dobrze, że Kaja tobie bole przeszły...
dormark nie szalej dziś....

Najważniejsze, że się zorientowała że to wody...:tak:
37tc to są już bezpieczni, szpital, opieka, musi być ok.
Ale daj znać jak maleństwo bedzie juz na swiecie....

a teraz chwilowo uciekam....

Pogon te koty:wściekła/y: jeszcze ci krzywde zrobia. A maz pewnie sie juz przyzwyczil ze nic ci nie jest po tych skurczach, oby ci uwierzyl jak juz sie zacznie:-D

witam przyszle mamusie:-)!
jak ja sie tu znalazlam...a no tak...tez mam termin na stycznia i ciekawa jestem co u innych styczniowek slychac, czuje sie spokojniejsza;-).
pozdrawiam goraco i zycze wszystkiego najlepszego:tak:!

Witamy:-)

Kobietki wątek z gratulacjami założony i przyklejony, także proszę tam Marcie gratulować;-) Dotychczasowe gratulacje skopiowałam coby nie zaginęły w gąszczu postów :-)
No to się zaczęło, ciekawe, która będzie następna?:-)

A co do Madzi, o której Wam wczoraj pisałam to jest tragicznie:-( Tylko cud może jej pomóc. Ania wysłała sms-a, że wyszło też zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych i szanse są równe zeru :-(

Biedulka, trzymam mocno kciuki za malutka mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Ale numer juz mamy pierwszego dzieciaczka na swiecie, oczywiscie ide na odpowiedni watek rowniez gratulacje zlozyc:tak: ja nadal cierpie na brak czasu, dzis malowanie chyba wiec uciekam.
Milego dnia

reklama
Hej kobitki. No pięknie, i się zaczęło rozpakowywanie :-D A ja nawet się jeszcze nie spakowałam :eek: Tak czytam i sobie myślę, że jak u mnie będzie się coś dziać to ja nie mam jak Wam dać znać. Żadnych namiarów nie zostawiłam bo nie wiem gdzie :eek: A tam gdzie będę mieszkać to neta nie mam. Teraz piszę z domku mojego taty gdzie chwilowo przebywam:eek: TO jak to załatwić??:eek:

Gosieekk, kilka ston wcześniej Kacha_wawa podawała swoje namiary. Jak chcesz, mogę Ci też swój numer na priva wysłać.

Do góry