Mam dziś dziwny dzień, jestem taaka zmęczona opuchnięta i zdołowana że cud. Muszę coś zrobić żeby mi przeszło, wczoraj byłam na zakupach, ale chyba się nie chwaliłam, że do torby do szpitala mam już podpaski, bo tyyyyyle wczoraj nakupiłam wrrrr

Agagsm Pamiętaj, że facet to duże dziecko w związku z tym nie ma się co przejmować, tylko szkoda, że się nie wyspałaś

;-)
Dorcia przerażasz mnie tym sprzątaniem i rozgrzeszam Cię z kościoła, ja w ogóle nie chodzę w ciązy bo od razu mi słabo i wracam do domu
Kaja miło mieć tydzień do przodu, ale mi też stres rośnie z każdym tygodniem, apropos homeopatii jestem dziś okrutnie spuchnięta, kiedyś coś czytałam, że magnez pomaga usuwać nadmiar płynów czy to prawda?
dormark odpoczywaj kobieto i lepszego samopoczucia życzę, a męża obudź i niech się bierze do roboty;-)
kubiaczka gratuluję udanego zakupu
Nadarienne powodzenia z tymi zdjęciami
Jola wód z niczym nie pomylisz
Emilia 011 że też masz tyle samozaparcia by wyjść z domu

Gosia_k23 podczas sikania zaciskając mięśnie powstrzymasz na wody to nie działa, a ze skurczami różnie bywa, czasem są, czasem ich nie ma

;-)
Morka proszę nie rodzic bo my chyba mamy termin zbliżony, i ja już wtedy ze stresu nie wyjdę

Lilka jak dojdzie co do czego to nie uwierzy i będzie miał niespodzinakę, Ty też masz zakaz rodzenia przed styczniem

Sandraq nic nie poradzisz trzymaj się i nie denerwuj bo pewnych rzeczy nie przeskoczysz niestety, przykro mi że grozi Ci Wigilia bez partnera:-(