reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki 2010 !!

czesć laseczki ;-)
przepraszam że wczoraj nie udało mi się zajrzeć... ale mieliśmy niezłe kongo w domu:szok::-D:-Dw międzyczasie wysiadły mi nerwy i ryczałam pół godziny (tak bez powodu;-)) i potem nie udało mi się już kompa włączyć

no więc spóźnione, ale bardzo szczere życzenia spokojnych świąt, lekkich porodow i cudownych dzieciaczków!!:-)

reklama
Witam w swiateczny poranek , ale sie wyspalam.Za oknem zimno, ale ponuro, brakuje sniegu.Ja mam dzisiaj spokuj tesciowie przyjada jutro , wiec dzisiaj spacerek z rodzinkai i wylegiwanie.
Pozdroiwienia dla sndry, silna z niej kobitka .

Witam świątecznie!
Miłego wylegiwania dziś życzę!!!

___
emilcia - właśnie w tvn24 oglądam ten pożar - straszne

Ostatnia edycja:
Oj dzieje sie w te swieta :-D

Dzidziusiow ciagle przybywa :-D

Wczoraj wysiadl mi internet i nie moglam juz zajrzec, wiec dolaczam sie ze spoznionymi zyczeniami:

Zdrowych i radosnych swiat, milosci przepelniajacej Wasze serca i domy, zdrowych i slicznych dzieciatek, lekkich porodow i radosci z macierzynstwa!!!

Trzymam kciukasy za sandrq, mam nadzieje, ze nie meczy sie za bardzo i ze juz nie jest sama :tak:

Witajcie!!
Kaja już mam męża przy sobie i jestem spokojna :tak:
Do 5 walczyli, o 5 ich zmienili, więc w sumie nic, a nic nie pospał...
Ale nadrobimy wylegiwanie się oboje ;-):-D
Spłonął inny budynek niż pokazałam... Tak się dogadaliśmy, że ...:sorry: Spłonął budynek, obok którego stoi budynek z zakładem fryzjerskim kuzynki :no: Także ta śmieje się przez łzy i mówi jakie to wielkie szczęście... Szczęście w nieszczęściu...
Kaja Ty na pewno jako nauczycielka w-fu słyszałaś o tym ośrodku... Tam odbywają się często różne zawody. Pływackie, konne i dyscyplin takich jak szermierka (mój S. tam miał zawody), tenis i inne. Młodzież z całej Europy przyjeżdża tam na różne obozy, kolonie. Ośrodek jest przepiękny i zawsze jak przychodzi wiosna, a mnie jest smutno, to tam właśnie spędzam czas :tak: I będę nadal, bo koniki zostały :tak:

No nic, idę jeść (umieram z głodu:-p) i tulić męża :tak: Następna służba 30, tak więc trochę odpoczynku mam ;-) A później już chyba ma wolne długo długo :tak::-D

Miłego dnia Kochane!!

SANDRZE PRZEKAZAŁAM... PÓKI CO JESZCZE SIĘ NIE ODZYWAŁA... Zaraz spróbuję się z Nią skontaktować :tak:

cześć kobitki,
wczorajszy wieczór super:-Dprezenty też:-D
poranek też niezły - świąteczne serduszkowanie chociaż dla mnie to bardziej ćwiczenia szyjki:cool2:
a humor miałam i to całkiem niezły dopóki m się komp nie zawiesił jego naprawa to walenie pięścią w klawiaturę i wykrzykiwanie że to moja wina i mam go nie dotykać i kupić sobie swój i bla bla bla jest mi przykro...:-(
Pumpkin jak tam się dzisiaj czujesz?
Sandrq trzymaj się dzielnie będzie dobrze, ważne że m jest z wami:tak:
E-milcia cóż taktu to ciotki nie mają, przykro mi, ważne że m w domu cały i zdrowy:tak:
no a ja chyba idę się położyć bo oczywiści źle spałam, m marudził, że sapię i poszłam sobie do drugiego pokoju co by jaśnie panu nie przeszkadzać - i dalej się męczyć a jest coraz gorzej bolą mnie biodra sikam przy każdej zmianie pozycji...

dziewczyny czy was w nocy też bolą biodra jak śpicie na boku? bo mnie ciągle...

U nas wigilia super. Wszyscy zadowoleni z prezentów. Jedzonko pyszne. Mój michałek dla odmiany całą wigilię szalał w brzuszku.
Zresztą on zawsze ożywia się w towarzystwie.

Dorciaa biodra mnie nie bolą, ale bolą mnie kolana od ciągłego zginania.

e_milcia ale przynajmniej masz pewność, że twój mąż to bardzo dobry człowiek :-) Na pewno przyosi twojemu mężowi ta praca wiele satysfakcji.

emilcia - to super, że jesteście już razem.... wiele wypoczynku życzę
Dorciaa - no komputery to złośliwość rzeczy martwych.
Mnie biodra nie bolą, może przez to, że obtłuszoczne są obficie ...:-D Za to Tymek szalał pół nocy, teraz też... nie wiem co mu z kolacji nie pasowało ale wierci się tak boleśnie, że szok.
Naprawde nie wiem czy odwiedzać tę teściową, bo wyciągu ani windy nie ma a to 4 piętro.. :-(

Dorciaa, mnie po nocy boli wszystko, a biodra najbardziej.... :-(

Na noc wzięłam globulkę przepisaną przez gina i myślałam, że mnie wypali od środka dosłownie! Sny miałam kompletnie odjechane. Byłam na łodzi i zabijałam rekina :szok:
Wstałam, zjadłam śniadanko i wstawiłam placek jabłkowy do piekarnika (taki surowy-mrożony, kupiony w sklepie) i mi ślicznie w domciu pachnie. Polcia wykręca pirułety w brzuszku i nastraja pozytywnie..

reklama
Witam Świątecznie :)
mnie wszystko po nocy już boli - łącznie z głową - cały czas w stresie jestem że się zacznie rodzonko hihih i jakoś wyspać się nie moge :)

Życze wszystkim smacznego śniadanka :)
ja ide się jeszcze powylegiwać z moim M :)

Do góry