Kaja_10
Fanka BB :)
Ciekawe jak tam agagsm???
Wysłałam sms - tylko ciekawe czy jest w stanie odpisać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe jak tam agagsm???
Witam kobietki ze szpitala...
Jutro o 9:00 mam cięcie i będziemy z synkiem się przytulać
Mąż przed chwilą z moją Zuzią u mnie byli i laptopa mi przywieźli :-) to zaraz szybciutko do Was zajrzałam. A jak poszli to tak się rozryczałam...już tak tęsknię za Zuzią, że masakra...Nigdy nie rozstawałam się z nią na tak dlugo :-( chcę moją córcię... :-(
Marzę o tym, żeby ten czas szybciej leciał, co zrobią te cc, a potem jeszcze 3 dni (o ile wszystko będzie ok) i do domu. Będę z moimi dziećmi...
Widziałam, że paula też szykuje się do szpitala? Trymam kciuki, żeby wsio było oki :-)
Pozdrawiam!!!
Ania
Anusia fajnie że wszystko ok i po wizycie wiesz że dotrwasz do 2011 ;-)
kurcze nie zdążyłam poprawić i już ktoś zauważył to z rozpędu 2 jedynki zrobiłamGosia, no co Ty! Chcesz, żeby Anusia cały kolejny rok w ciąży chodziła?!![]()
Patrysia normalnie jakbym o sobie czytałaja tak samo chce ale jak już coś mi pocieknie czy zaczyna boleć lub serduszkuje z M to jakoś mam stracha i już w gowie 10 myśli
a mnie od przedwczoraj coraz cześciej twardnieje brzuszek i boli jak na @ hmm...
pasibrzuch dzisiaj byłam na wizycie i rodzic moge w kazdej chwiliA rozmawiałaś z lekarzem? Może zadzwoń, zapytaj czy to już może być JUŻ?
Trzymam kciuki, ale jakby coś się działo to dzwoń po małżona!
Dziewczyny, jak czujecie napieranie dziecka na szyjkę? Bo ja czuję w spojeniu kłujący ból, ciągnący w dół i nie wiem właśnie, czy mała naciska wtedy na szyjkę, czy na pęcherz?
Trzymam kciukiWitam kobietki ze szpitala...
Jutro o 9:00 mam cięcie i będziemy z synkiem się przytulać
Mąż przed chwilą z moją Zuzią u mnie byli i laptopa mi przywieźli :-) to zaraz szybciutko do Was zajrzałam. A jak poszli to tak się rozryczałam...już tak tęsknię za Zuzią, że masakra...Nigdy nie rozstawałam się z nią na tak dlugo :-( chcę moją córcię... :-(
Marzę o tym, żeby ten czas szybciej leciał, co zrobią te cc, a potem jeszcze 3 dni (o ile wszystko będzie ok) i do domu. Będę z moimi dziećmi...
Widziałam, że paula też szykuje się do szpitala? Trymam kciuki, żeby wsio było oki :-)
Pozdrawiam!!!