labamba23
podwójna mama
Macy, przeczytałam twój opis, aż płakać mi się chcę, dzielna z Ciebie kobitka. Dobrze, że wszystko tak fajnie się skończyło
Anusia trzymam kciuki

Anusia trzymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Macy, przeczytałam twój opis, aż płakać mi się chcę, dzielna z Ciebie kobitka. Dobrze, że wszystko tak fajnie się skończyło
Anusia trzymam kciuki![]()

Dziewczyny, powiedźcie jak długo plamiłyście po badaniu ginekologicznym?
Ja cały czas mam jakiś brązowy śluz na wkładce, a badana byłam wczoraj rano![]()

Witajcie!!
Roxeen nie smutaj się tylko po schodach biegaj, dużo seksu, herbatek z liści malin:*!!
Pasibrzuch majtki z cykoriami cudne
Co do pana czopa!! Ja go nie widziałam!! Znaczyłam na różowo, ale czopa w tym ohydztwie nie było
Wiecie co?
Pocę się jak głupia!! A ten pot śmierdzi jak cholera:-(
Nie mogę używać antyperspirantu tego co zawsze, bo Adasia piersią karmię, a on pachnie... Sławek kupił mi bezzapachowy z AA, ale on nic nie daje... Normalnie wstyd gdzieś wyjść... :-(
Jak mama wróci chciałam iść do kosmetyczki, bo mam krzaki zamiast brwi, a samej mi się nie chce robić, a poza tym henny w 2 sklepach nie ma
O kupę słyszę:-)
Hihi :-) 3 po jedzeniuAle ten mój synek ma przemianę materii
Szkoda, że ja takiej po porodzie nie mam ...
Tak patrzę ile już nas się rozpakowało... Masakra!! Lecimy, lecimy!!A nawet połowy miesiąca nie ma
Ciekawe jak Paula
Miłego dnia Kochane!!
Raczej nie samo foczkowanie ile zbawienne "plyny" naszych facetów maja owe hormony które wpływaja na dojrzeanie szyjki macicy i skurczyki wiec - raczej W![]()
Gosiekk - sperma męska zawiera w sobie substancje, które mogą przyspieszyć rozpoczęcie się akcji porodowej
Gosieek, teraz to już można full service i idź na całość ;-):-)

Dziś muszę to odkręcić
Ale będzie wściekły bo ja już sama nie wiem co można a czego nie
I przez to tylko Go bardziej stresuję

Biedny chłopina
Dzięki laski za odpowiedź 
I niewiem czym sie stresuję

Rzeczywiscie czuję sie troche bardziej pewnie bo znam lekarkę (od 9 mcy) .Będę rodziła na Inflanckiej.
Roxeen właśnie to jest najgorsze,że nie mozemy nastawic się na jedno rozwiązanie,tylko musimy być gotowe i na PSN i CC.
Dorciaa ...mamy taka sama sytuację![]()
jak już mam się nastawiać to na wszystko
moja teściowa też mnie chciała szybciej wysłać co dla mnie jest bez sensu jakby leżenie w szpitalu to jakaś przyjemność byłaNie bardzo zrozumiałam - co miałabyś załatwić - dać komuś w łapę?
już nie wiem o co im chodzi. Wiem, że rodzice tez sie denerwują i to rozumiem, no ale bez przesady. Oni by poprostu chciweli, żebym już od najlepiej miesiąca leżała w szpitalu i czekała.
Ja mam wadę wzroku która się ciągle pogarsza i dlatego mam mieć CC i dlatego tez mama sie denerwuje, że jak poajde już z bólami to będzie za późno itp.
kochana ty nie pisz tylko jedź już rodzić! pamiętasz Asiowo?Mam teraz skurcze co 4 minuty. Chyba nie zdąże sobie zaaplikować te proste glony (czyt. sperma)
Jak mi się coś urodzi (córeczka) to dam znać... :-)kciuki zaciśnięte
napisałam do Pauli jakie postępy na razie czekam na odpowiedź a może już po wszystkim![]()
Mam teraz skurcze co 4 minuty. Chyba nie zdąże sobie zaaplikować te proste glony (czyt. sperma)
Jak mi się coś urodzi (córeczka) to dam znać... :-)