reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja tez sie tylko melduje bo moj maly dzis nie spi caly dzien i najchetniej by jadl:no: Mam nadzieje ze w nocy troche pospi.
Labamba Witaj w domku:-)
Dziewczynki rodzace powodzonka a tym juz po Gratuluje:-)
Spokojnej nocki mamuski

Edith - powodzenia
labamba - witaj
kacha_wawa - rozumiem twe przesilnienie, trzymaj się jeszcze ciut

Dziewczyny wlazłam na to agugu bo mi sie suwaczek spodobal, kilka z was ma. Teraz będzie Tymcio na bieżąco bo mąz zmienia mi fotki i ciągle się pojawiają nowe. Fajne to ;-)

Kacha wawa-ja tez mam depreche nawt z przymusem ju na bb wchodze no bo ile mozna od lekarzy tylko slysze o napeno do kolejnej wizyty pani nie wytrzyma, wczoraj w szpitralu o napeno sie jeszcze dzis zobaczymy a ja nadla brzuch twardy bole sa ale nic konkretnego mam dosc , chce zeby mi wody odeszly bo w bole to ja juz nie wierze.

No właśnie mi też lekarze wmawiali, że dobrze będzie jak do tego 36 tc dociągnę, więc się nakręciłam na wcześniejszy poród, a jak widać na załączonym obrazku nie jest mi dane jeszcze urodzić :no: Z Olisiem ominęło mnie takie oczekiwanie, chwyciło mnie znienacka przed terminem, a tu zonk:baffled: A czas to mi się teraz tak niemiłosiernie zaczął wlec, że szok:szok: Wcześniej przeleciało mi wszystko szybko, a teraz czas stoi dla mnie w miejscu. Chciałabym zasnąć i obudzić się dopiero na porodówce:sorry2: Idę zagryźć te smuty:cool2:

Dziewczyny.. doskonale was rozumiem... Też już mam powoli tego dosyć... ile można... :baffled:
A najgorsze, że moje zwolnienie lekarskie jest tylko do 26 stycznia... a co potem... :baffled: Ja nie mam możliwości pójścia na wychowawczy, więc każdy dzień macierzyńskiego to dla mnie jak zbawienie...
Ciekawe czy na Izbie przyjęć mogą mi wystawić zwolnienie??? Miałam się zgłosić dopiero 2 lutego.. ale cóż... zawsze mogę zgłosić się wcześniej.
A najgorsze, że mam tak spuchnięte stopy, że szok. Nawet herbatka z pokrzyw jakoś nie pomaga...

Ok dziewuszki no to ja już spakowana,wykąpana,i gotowa jutro jadę do tego szpitala ,zobaczymy co mi powiedzą,może jak nie będę miała wysokiego ciśnienia to mnie odeślą do domu i będą kazali przyjść jak minie mój termin (czyli za tydzień)no ale zobaczymy.
A więc jak wrócę to się odezwę może już będę rozpakowana:tak: oby.

A Wy tu ciężaróweczki rozmnażać się proszę:-D

Lilka nam się rozsypuje :-D Zaraz wrzucę wiadomość na sms-y :-)
Justyś trzymam kciuki, żeby Cię wypuścili już rozpakowaną :tak:
Grono dwupaczków coraz bardziej nam się kurczy:sorry2: Jak tak patrzyłam na listę mamusiek to z aktywnych mamuś już nas naprawdę niewiele zostało. Musimy się chyba wszystkie na jeden termin umówić, bo tak w kupie raźniej ;-) Ja to mogę nawet zaraz na porodówkę lecieć ;-) W życiu bym się nie spodziewała, że tak mi się do porodu będzie spieszyło :-p Czekam na wszelkie skurcze z utęsknieniem :sorry2:
Kubiaczka, a nie możesz przedłużyć tego zwolnienia? Kurcze na prawie pracy to ja się kompletnie nie znam:no: Jest jednak ogromna szansa, że do 26 urodzisz, termin już Ci mija :tak:
Labamba, Gosia witajcie z powrotem :-)
Kaja przekaż pozdrowionka Roxeen i Borciowi:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pochwalę się że jestem tylko 5 kg na plusie. W sumie myślałam, że wolniej będzie to ze mnie schodzić (tfu tfu) a Polcia za to mnoży podbródki :-D Pozdrawiam i miłej nocki.

Do góry