reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

A u mnie dzis była położna do mnie:baffled:! babsztyl tak głupi że najchętniej wywaliłabym ja po minucie z domu:wściekła/y: ! ale niestety jakbym jej nie przyjęła to miałabym problemy z wizytami u mojego gina!:no:
wyobraźcie sobie iz ona doszła do wniosku że u mnie szwy praktycznie nic się jeszcze nie zagoiły i żebym unikała chodzenia na kibelek!
ja powaliło dosłownie!:wściekła/y:przeciez to nie realne!:wściekła/y::wściekła/y:

czytałam o waszych problemach z nocnym spaniem;-) muszę się pochwalić mój Nikoś jada około 20 i śpi do 24 a potem budzi mnie okolo 4 rano i spi az do 8 najada się dość szybko bo zajmuje mu to około pól godziny!więc ja nocki mam przespane!:-D:-D
to taka nagroda dla mnie za moje krocze!:-)
A Co do krocza to mam tylko nadzieje że jak zaszywali mi to nie zaszyli całości i zostawili dziurkę na serduszko wanie:-D:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny
My jesteśmy juz w domu ale na razie ogarniamy nową sytuację ale jesteśmy na dobrej drodze.
Mały jest raczej spokojny i taki kochany,jak juz wszystko sobie poukładam to wrócę do was dziewuszki bo strasznie mi brakuję bb Pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki gorąco
witaj w domku:-)
A u mnie dzis była położna do mnie:baffled:! babsztyl tak głupi że najchętniej wywaliłabym ja po minucie z domu:wściekła/y: ! ale niestety jakbym jej nie przyjęła to miałabym problemy z wizytami u mojego gina!:no:
wyobraźcie sobie iz ona doszła do wniosku że u mnie szwy praktycznie nic się jeszcze nie zagoiły i żebym unikała chodzenia na kibelek!
ja powaliło dosłownie!:wściekła/y:przeciez to nie realne!:wściekła/y::wściekła/y:
a może jeszcze jeść i pić nie masz:-Dno położna mądra:baffled:

CZesc dziewczyny,
Wpadłąm sie tylko przywitać, bo mam chwile spokoju :) UUUFFF:-D:-D
Od niedzieli jestesmy z malutką w domu- jest troche ciężko, bo ciagle boli mnie blizna (jestem po CC - opisze poród jak znajde chwile), ale i tak jestem najszczęśliwasz na świecie:-) Nadusia jest przecudna, chociaż potrafi sie też ostro dać we znaki:baffled:
Przepraszam, ale postaram sie nadrobić Was troche później...

Witam Dziewczynki!

Melduje, ze zyje. Ja chyba nigdy sie nie zorganizuje i nie ogarne sytuacji.
Mamy kryzys kolkowy od 3 dni od 14 30 do 17, a nastepnie wieczorkiem ok. 22 tez przez jakies 2 godzinki.
Jestesmy we trojke ja, moj m i moja mama i wszyscy zmeczeni. Podejrzewam, ze jeszcze jedna lub kilka osob by nie zaszkodzilo i ich pomoc bylaby przydatna (oczywiscie pomijam pomoc tesciowej, bo bez niej zawsze sie obejde :-p:cool2:)
Oczywiscie nie nadrobie w zyciu zaleglosci tutaj.

Pozdrawiam Was wszystkie

Hej dziewczynki!! Za mną ciężki dzień - próbowałam kłaść małego spać tak, żeby go wcześniej nie lulać i budził się co 20 min, starałam się go nie wyciągać z łóżeczka tylko masować plecki i ciiisiiiiać i nie przyniosło to efektu. Jak juz miałam dośc to przyszedł mąz i mnie zmienił, ale Staś nadał płakał, więc zaczęłam płakać i ja. Po czym przyszła położna a ja jakbym była ofiarą przemocy domowej- zapłakana i z gilem do pasa.
Bardzo fajna babka z położnej, ale wiecie co zrobiła z pępkiem ?? oderwała - stwierdziła ze i tak na oderwaniu.... młody płacze spadam

Ja po wizytce kontrolnej u gina, wszystko ok. nawet przepisał mi tabletki antykoncepcyjne które można brać przy karmieniu, no i powiedział żeby z ćwiczeniem wstrzymać się jeszcze 2 tyg.

Witajcie dziewczyny.

Melduje że od wczoraj jesteśmy w domciu :tak:
Ja czuję sie świetnie Damian też super sie zaaklimatyzował w domu. Super pije mleczko czasami nawet po 90 minut ssie i ładnie śpi w dzień jak i w nocy.

Będe zaglądać ale najpierw musimy się ogarnąć w domciu.

Pozdrowienia dla Wszystkich i dla kazdej z osobna:blink:

a mojej małej coś wyskoczyło na skórze na brwiach i pomiędzy nimi oraz na nosku...wygląda jak ciemieniucha (do niej jest to najbardziej podobne) tyle,że jest chropowate bardziej i bardziej suche,ale też łuszcząca się skóra jest koloru żółtego.Ma to już ponad tydzień i nie chce schodzić...martwi mnie ta zmiana,co to może być?Chyba jutro pojadę do położnych.

Pozdrawiam wszystkie i gorąco całuję :)

Witam na porannej kawie ja juz chce rodzic i dzieki za zloty medal , mam nadzieje , ze mnie nie wygonicie ze styczniowek .Wspolczuje nie przespanych nocy , ale juz tez zazdroszcze , ze tulicie swoje malestwa.Ja na15,30 do lekarza na kontrole ciekawe co mi powie odezwe sie pózniej.

reklama
Witajcie dziewczyny.

Melduje że od wczoraj jesteśmy w domciu :tak:
Ja czuję sie świetnie Damian też super sie zaaklimatyzował w domu. Super pije mleczko czasami nawet po 90 minut ssie i ładnie śpi w dzień jak i w nocy.

Będe zaglądać ale najpierw musimy się ogarnąć w domciu.

Pozdrowienia dla Wszystkich i dla kazdej z osobna:blink:

Witaj w domku;-)

a mojej małej coś wyskoczyło na skórze na brwiach i pomiędzy nimi oraz na nosku...wygląda jak ciemieniucha (do niej jest to najbardziej podobne) tyle,że jest chropowate bardziej i bardziej suche,ale też łuszcząca się skóra jest koloru żółtego.Ma to już ponad tydzień i nie chce schodzić...martwi mnie ta zmiana,co to może być?Chyba jutro pojadę do położnych.

Pozdrawiam wszystkie i gorąco całuję :)
Koniecznie skonsultuj i napisz co to:baffled:

Witam na porannej kawie ja juz chce rodzic i dzieki za zloty medal , mam nadzieje , ze mnie nie wygonicie ze styczniowek .Wspolczuje nie przespanych nocy , ale juz tez zazdroszcze , ze tulicie swoje malestwa.Ja na15,30 do lekarza na kontrole ciekawe co mi powie odezwe sie pózniej.

Do 15 duuużo czasu, to może się rozkręcisz?;-) Spokojnie nie oddamy Cię:-p

Do góry