reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam w tłusty czwartek!!!:laugh2:
Dzisiaj coś czuję, że będę się obżerać.:szok:
Nawet zaczęłam - princessa kokosowa na śniadanie:zawstydzona/y::-p
Zazdroszczę Wam morza, u nas w tym roku nie ma szans: 13 godzin podróży.... nie widzę tego, ale za rok:tak::-D

Oglądam tvn i Cichopek opowiadała jak wrócić do formy po porodzie, nic tylko sobie wziąć osobistego trenera:angry:

reklama
też tego słucham.. ehh nic tylko mieć mnóstwo kasy :wściekła/y:
poza tym basen w ciaży - farciara, ja poszłam raz i nabawiłam się niezłej infekcji...

ivi pewnie miała basen dla siebie specjalnie odkażony;-)
W mordę, dobrze, ze dziś tłusty czwartek, będzie można zerwać z niektórymi nałogami na czas postu;-)

Wlasnie wstalam i jestem szczesliwa nareszcie sie wyspalam , nie myslalam ze powiem to po ciazy Mia spij , jak narazie pieknie budzi sie dokladnie co 5 godz na jedzonko, wiec ja nakarmiam i w tym atem odciagam pokar i spowrotem spac . Nicol tez dopiero teraz sie obudzila .
Co do M to go naprawde rozlozylo goraczka 40 st lezy i zdycha wiec mam 3 dzieciakow w domu i kto moewil oso okrsie popologwym , bomnie t chyba ominie .
Ja tez wam zazdroszcze morze i moze rzeczywiscie w przyszlym roku.
Co do figury to ja nie nazekam jak sie doprowadze do ladu to zrobie zdiecie ,zostall mi co prawde lekki brzuszek i pupa , la ez dnia bna dzien widze roznice , coprawde jeszcze swoich starych ciuchow nie miezylam bo nei chce sie rozczarowac , ale w spodnie od dresu wchodze sprzed ciazy roz 36 tylko ze sie rozciagaja , ale trzeba stwarzac pozory:)

Witam Mamuśki :)

ivi mi się do sklepu po paczki nie chce iść ale....zaraz z mamą biore się za pieczenie chruścików - czy faworków jak kto tam woli :) :tak:
ale jeszcze pare dni i od środy popielcowej nie jem słodyczy ! postanowione !!! ale już wiem że będzie ciężko! bo jak ja nie zjem czegoś słodkiego to wariuje ! ale jakby nie patrzeć cukier uzaleznia tak samo jak np papierosy więc odwyk musi być ciężki :zawstydzona/y:

też oglądałam Cichopkowa ! tym to dobrze bo mają sztaby opiekunek, dietetyków i trenerów - wuchte siana ! jak mnie było by stać na zabiegi za 5 tysięcy zł w SPA to tez juz bym pieknie wyglądała ! a nam zostają narazie domowe sposoby przy pieluchach !

dormark super ze się mogłas wyspac - chociaz ktoś hihih :)

moja Mała robiła wieczorem afare ze nie może zasnąć a potem jak zasnęła o 22 to dopiero pobudka była ok 2.30 także też postępy robimy , potem o 6 rano i spanko do 8.30 - także niby tez nie mogę narzekać :tak:
aaaaaa i okazało się że Maluda nie chce wieczorem spac już na lezaczku tylko w swoim łóżeczku - połozyłam ją samą i odrazu odleciała a na leżaczku wyła !

a wy jak? na kazde spanie kladziecie dzieci do łóżeczka? czy gdzie spia wasze dzieci?

TYSIOLEK-moja mala spij w lozeczku u siebie w pokoju tam ma cisze i spokoj i Nicil tez tam nie wchodzi .Wiec mala jest szczesliwa a ja chodze z beby fonem i tez ja slysze.

Witam..:-D
Nie wiem czy się odważę na prawdziwego pączka - na wirtualnego zapraszam. Postawiłam gdzie trzeba.. coby na głównym w oczy nie kuło :-D

Co do spotkania to jestem za... która chętna.. będzie super ;-)
Mały coś ewidentnie trenuje... ciągle chce być przy mnie.... :no: no tak... stało się może usa się to jeszcze odkręcić ale dziś nad ranem lekko już miałam dość,

Wczoraj ze strachu nie zjadłam nic słodkiego.... jak tu dziś wytrwac?:szok:

Witajcie...
dormark, dobrze ze małżowi się poprawia zachowanie, gorzej że rozłożony...

A co do umawiania się- ja też chcę nad morze - ale kocham góry chyba bardziej :)
ale spotkanko w realu byłoby super....

roxen Boo boski - jak zobaczyłam jak trzyma główkę byłam w ciężkim szoku, zaraz położyłam mego leniuszka na macie z pleców na brzuch- ale niestety ryk a między rykiem przysypianie, a o podnoszeniu głowy zapomnij :) tyle tylko co by przewrócić ją na ulubiony prawy bok :)

Tysiolek -mój to w ciągu dnia tylko w chuście zasypia....jak warca małż to mu na rękach-ale od 2 dni-jak dla mnie to pełen sukces że nie w chuście... Po kąpieli też mąż go usypia i odkładamy od kilku dni do łóżeczka-gdzie przesypia prawie całą noc - budząc się na papu o 4:00-4:30 :)
Aha a w ciągu dnia jak zaśnie w chuście próbuję pana C przerzucić do wózka, bo w dziennym pokoju mam tylko to do leżenia. Leżaczek od soboty do zabawy :) max. 40min tam Cypi wytrzymuje.

Ostatnia edycja:
reklama
dormarkwspółczuję, normalnie bezczelny ten Twój mąż, ale jak każdy chłop musi się pewnie odnaleźć w nowej sytuacji. Tulę mocno:tak:

Przyłączam się. Powiedz mu do słuchu a jak nie podziała to nic przy nim nie rób zajmij się może sobą i dziewczynkami. Może go to coś nauczy. A jak nie to tu masz kolejną ochotniczkę do tej zbrodni.

Ja zaraz zadzwonię do mamy i skusze ją na coś dobrego w końcu tłusty czwartek. Niech po mnie przyjadą.

Do góry