reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Roxeen, Ci od filozofii zawsze mają popieprzone w głowach.

Kacha, musisz Jessi poprzestawiac, zeby sie wczesniej powydzierala.;-)

A ja zaczne swoja opowiesc: Wczoraj kupilam ostry noz... A dzis chcialam go wyprobowac. No i cholera ostry jest jak brzytwa. Palec uszkodzilam do samej kosci. Krew sie leje caly czas. Chyba to do szycia sie nadaje, ale jak mam kurka isc z tym gdziekolwiek, skoro mam dwoje dzieci do ogarniecia, a dzis tesciowie maja przyjechac?!:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

reklama
Ja umieram zlapala mnie grypa zadkowa, i co zjem laduje w kiblu , jeden plus schudne szybciej NICOL ma to samo .Mia tez troche marudzi wiec w domu szpital ledwo chodze.Wszystko mnie boli kazdy miesien i kazda kosc .Kiedy nadejdzie wiosnna bo ja juz wysiadam.

Ja umieram zlapala mnie grypa zadkowa, i co zjem laduje w kiblu , jeden plus schudne szybciej NICOL ma to samo .Mia tez troche marudzi wiec w domu szpital ledwo chodze.Wszystko mnie boli kazdy miesien i kazda kosc .Kiedy nadejdzie wiosnna bo ja juz wysiadam.

Oj współczuję! Oby tylko twoje maleństwo to ominęło!
a co do wiosny to już idzie :laugh2: nie wiem kiedy do nas dojdzie!Ale wiem że juz niedługo -:-Dgóra miesiąc:rofl2:

Kobitki prosze o kciukaski za mojego siostrzeńca!!!właśnie dostałam wiadomość że urodził się dzisiaj:tak:

Jest malutki i słabiutki coś z płuckami podobnoż jest nie tak teraz leży w inkubatorku:-:)-:)-(płakać tylko się chce ale troche uspokojona jestem bo w miare jest dobrze i teraz aby nabierał sił:tak:waży 2150 ale poród sn się udał:tak:

Patrysia, waga jest calkiem niezla. Trzymam za maluszka kciuki i jestem pewna, ze wielki chlopaczek z niego wyrosnie. Gratulacje dla siostry.

Roxeen, Ci od filozofii zawsze mają popieprzone w głowach.

Kacha, musisz Jessi poprzestawiac, zeby sie wczesniej powydzierala.;-)

A ja zaczne swoja opowiesc: Wczoraj kupilam ostry noz... A dzis chcialam go wyprobowac. No i cholera ostry jest jak brzytwa. Palec uszkodzilam do samej kosci. Krew sie leje caly czas. Chyba to do szycia sie nadaje, ale jak mam kurka isc z tym gdziekolwiek, skoro mam dwoje dzieci do ogarniecia, a dzis tesciowie maja przyjechac?!:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Zrobiłam dokładnie to samo - nowy nóż i cięcie do kości, w dodatku na zgięciu palca ała... ale na szczęście samo sie zagoiło, tylko trochę dłużej to trwało.

Życzę zdrówka Tobie i Nicol, pamiętaj żeby dużo pić.

Kobitki prosze o kciukaski za mojego siostrzeńca!!!właśnie dostałam wiadomość że urodził się dzisiaj:tak:

Jest malutki i słabiutki coś z płuckami podobnoż jest nie tak teraz leży w inkubatorku:-:)-:)-(płakać tylko się chce ale troche uspokojona jestem bo w miare jest dobrze i teraz aby nabierał sił:tak:waży 2150 ale poród sn się udał:tak:

Całkiem niezła ta waga, więc na pewno da sobie radę :-)

Patrysia...jestem mocno myślami z maluszkiem.Niech nabiera sił skarb malutki:tak:Bedzie wszystko dobrze.dzieci są silne.

Agbar biedna jesteś,ale wszystko się zagoi w końcu.Organiz szybko sobie poradzi i bedzie wszystko jak dawniej:tak:

Patrysia trzymam kciuki za siostrzeca .
Ide zdychac dalej najgorsze , ze na nic nie mam czasu nawet üppolezec nei mam kiedy bo M tez chory wiec 3 dziciakow.Dobranoc i do jutra

reklama
Witam wieczorowo...
Zaraz popatrzę co popisałyście :-)

Troszkę podłamana jestem... :-(
Nie mam napisanej pracy, do 28 muszę oddać... :-( W sumie, to nie będzie problemu z przedłużeniem terminu oddania, przełożeniem obrony,ale dołuje mnie to,że nie napisałam... :-(
W sumie było jak, bo Adas jest grzeczniutki, ale ... :sorry:
Rozmawiałam z Dziekanem, powiedział, że sytuacje rozumie i wcale się nie dziwi...
Zdziwił się za to jak zobaczył jakie ocenki mam :-) Cztery 4,5, a reszta to 5 :-) Łącznie na matmie i na ZiIPie :-)
Sama dumna z siebie jestem...
Ale spręzyć się mogłam... :zawstydzona/y::-(

Ja kontrolę mam jutro i doczekać się nie mogę, bo może w końcu S. przestanie się bać :-p
Mam nadzieję, że wszystko ok jest :-)
Pochorowałam siuę trochę, błam dziś u lekarza, mam kilka leków. Jakaś grypa mnie złapała... :-(
Oby tylko na Adasia nie przeszło... :tak:

Idę poczytać co u Was:-)
Jak dobrze,że w końcu forum działa:-D

Do góry