reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kacha no to ładnie ;-)

u mnie pamiętam kuzyn z ząbkiem się już urodził :-D

później wpadnę poczytać bo właśnie mąż dzwonił że wraca do domku wiec wspólny spacerek jeszcze będzie a ja zmykam się szykować :tak:

reklama
sprzedałam dziecko babci:-D mama moja jest uziemiona z wnukiem na rękach a ja mam przez chwile wolne:-D

A zasypianiem też się narazie nie martwię, najwyzej będę żałować za parę miesięcy ale przecież nie będę się martwić tym co za parę miesięcy :-D
Jak mi mówią przyzwyczaisz do czegoś, rozpieścisz itp. to zawsze odpowiadam - będę się martwić jak będzie problem, na zapas się nie przejmuję:rofl2:

Miśka spała z nami jakieś 1,5 tygodnia - miała przez kilka dni kryzys łóżeczkowy i za chiny tam spac nie chciała i tak się rozgościła u nas w łóżku, aż w końcu stwierdziłam, że bardzo czujnie śpię i się nie wysypiam, bo ciągle uważam na łapki żeby nie przygnieść itp. więc rozłożyłam jej moją koszulkę w łóżeczku i dzidzia wróciła do łóżeczka i co? I pięknie śpi od 3 dni w swoim łóżeczku całą nockę i wszyscy są znów zadowoleni i szczęśliwi i wcale się nie przyzwyczaiła do spania z nami - a tak się nasłuchałam, że się przyzwyczai i będzie problem... a może po prostu małą przez kilka dni potrzebowała mnie bardziej niz zwykle:sorry:

aga - dokładnie tak samo traktuję te "gorsze" dni maluszka.. Po prostu bardziej mnie potrzebuje i muszę mu dać maksymalnie dużo siebie i poczucia bezpieczeństwa. To są maleństwa i bardzo nas potrzebują!!

Matko Święta ja jeszcze nie zdąrzyłam poserduszkowac a już okres dzisiaj dostałam !
najlepsze jest to że przeciez karmie piersią, tylko i wyłącznie i nie powinno być okresu wrryyyyyy !!!
leci ze mnie strumieniami ! i ledwo wyszłam z podpasek to już hop spowrotem :-D

Hej dziewczynki
My z miasta wrocilismy i od razu wideokonferencja z rodzinka:-DMoje dziecko w nocy spalo od 21 do 1, potem od 1 do 6 i od 6 do 9 a potem jeszcze z nami do 10 takze jestm wyspaa jak nigdy:-)

Hej Kobietki :-)
Przyczyna rozdartości mojego dziecka wyjaśniona:-D Wczoraj myślałam, że dostanę stanu przedzawałowego jak mnie w cycek coś ukuło ;-) Zaglądam Młodej do buzi,a tam wykluwa się prawa dolna jedynka :szok: Już przy urodzeniu miała na dziąśle białą plamkę i położna sobie żartowała, że pewnie szybko zęby wyjdą, no ok, ale nie spodziewałam się, że aż tak szybko :szok: Moje dzieci popadają ze skrajności w skrajność, Olisiowi pierwsze zęby się wykluły na 1 urodziny dopiero,a Jessi kończy dzisiaj 3 tygodnie i już się jedyneczka przebija :sorry: Najgorsze jest to, że wszystkie żele na dziąsła są po drugim miesiącu życia, podobnie jak paracetamol, więc pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość :sorry:
:szok::szok: ja cie krece jak szybciutko:-)

Matko Święta ja jeszcze nie zdąrzyłam poserduszkowac a już okres dzisiaj dostałam !
najlepsze jest to że przeciez karmie piersią, tylko i wyłącznie i nie powinno być okresu wrryyyyyy !!!
leci ze mnie strumieniami ! i ledwo wyszłam z podpasek to już hop spowrotem :-D

Ja tez czuje sie jakbym lada chwila miala dostac:sorry: tez mi sie nie usmiecha w podpaski wracac:no:

Dobrej nocy dziewczynki lece na ranczo:-)

I ja się witam niedzielnie choc godzina już dosc późna;-)
Wiecie przeczytałam właśnie że w Grodzisku Mazowieckim jacyś sk........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pobili własne czteromiesięczne dziecko:wściekła/y::wściekła/y:Po Prostu takich bym za.......:wściekła/y: bo po prostu słów mi brakuje jak mozna takie maleństwo skrzywdzić:angry::wściekła/y:

Moje słoneczko dziś w dzień nic nie spało a teraz po kąpieli padło jak mucha:-D:-DIdę i ja spac bo o 1 pobudka :-D

Dziekuje labamba:-):tak:
Służę:-)

co do slubu to moim zdaniem powinnas wybrac "ten caly cyrk", cieple kraje nie uciekną a slubu drugi raz brac nie bedziesz ;-)

a wlasnie mialm zapytac -jakiego koloru jest wasze mleko?takie czystko biale?bo u mnie tak jakby pol biale, bardziej przezroczyste?
Tu bym polemizowała, nigdy nie wiadomo:sorry:
Mleczko na początku mam półprzezroczyste, a pózniej białe, gęste:tak:

Hej Kobietki :-)
Przyczyna rozdartości mojego dziecka wyjaśniona:-D Wczoraj myślałam, że dostanę stanu przedzawałowego jak mnie w cycek coś ukuło ;-) Zaglądam Młodej do buzi,a tam wykluwa się prawa dolna jedynka :szok: Już przy urodzeniu miała na dziąśle białą plamkę i położna sobie żartowała, że pewnie szybko zęby wyjdą, no ok, ale nie spodziewałam się, że aż tak szybko :szok: Moje dzieci popadają ze skrajności w skrajność, Olisiowi pierwsze zęby się wykluły na 1 urodziny dopiero,a Jessi kończy dzisiaj 3 tygodnie i już się jedyneczka przebija :sorry: Najgorsze jest to, że wszystkie żele na dziąsła są po drugim miesiącu życia, podobnie jak paracetamol, więc pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość :sorry:
O mamo:szok::szok::szok: W takim tempie jak skończy 5lat, to wypatruj okresu:-p:-D

reklama
Paula; no to super i gratulacje z podjetej decyzji - ksiądz powinien się zgodzić - u mnie w parafii już widziałam chrzty ze ślubem - więc można:tak:

kacha: ja tu widzę, że Jessi będzie pierwszym dzieciaczkiem styczniowym z białym uśmiechem zamiast bezzębnego:-D

Do góry