reklama
G
gość 574
Gość
Jak mi mówią przyzwyczaisz do czegoś, rozpieścisz itp. to zawsze odpowiadam - będę się martwić jak będzie problem, na zapas się nie przejmujęA zasypianiem też się narazie nie martwię, najwyzej będę żałować za parę miesięcy ale przecież nie będę się martwić tym co za parę miesięcy![]()

Miśka spała z nami jakieś 1,5 tygodnia - miała przez kilka dni kryzys łóżeczkowy i za chiny tam spac nie chciała i tak się rozgościła u nas w łóżku, aż w końcu stwierdziłam, że bardzo czujnie śpię i się nie wysypiam, bo ciągle uważam na łapki żeby nie przygnieść itp. więc rozłożyłam jej moją koszulkę w łóżeczku i dzidzia wróciła do łóżeczka i co? I pięknie śpi od 3 dni w swoim łóżeczku całą nockę i wszyscy są znów zadowoleni i szczęśliwi i wcale się nie przyzwyczaiła do spania z nami - a tak się nasłuchałam, że się przyzwyczai i będzie problem... a może po prostu małą przez kilka dni potrzebowała mnie bardziej niz zwykle

Matko Święta ja jeszcze nie zdąrzyłam poserduszkowac a już okres dzisiaj dostałam !
najlepsze jest to że przeciez karmie piersią, tylko i wyłącznie i nie powinno być okresu wrryyyyyy !!!
leci ze mnie strumieniami ! i ledwo wyszłam z podpasek to już hop spowrotem
najlepsze jest to że przeciez karmie piersią, tylko i wyłącznie i nie powinno być okresu wrryyyyyy !!!
leci ze mnie strumieniami ! i ledwo wyszłam z podpasek to już hop spowrotem

jola.24
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
My z miasta wrocilismy i od razu wideokonferencja z rodzinka
Moje dziecko w nocy spalo od 21 do 1, potem od 1 do 6 i od 6 do 9 a potem jeszcze z nami do 10 takze jestm wyspaa jak nigdy:-)

ja cie krece jak szybciutko:-)
Ja tez czuje sie jakbym lada chwila miala dostac
tez mi sie nie usmiecha w podpaski wracac
Dobrej nocy dziewczynki lece na ranczo:-)
My z miasta wrocilismy i od razu wideokonferencja z rodzinka

Hej Kobietki :-)
Przyczyna rozdartości mojego dziecka wyjaśnionaWczoraj myślałam, że dostanę stanu przedzawałowego jak mnie w cycek coś ukuło ;-) Zaglądam Młodej do buzi,a tam wykluwa się prawa dolna jedynka
Już przy urodzeniu miała na dziąśle białą plamkę i położna sobie żartowała, że pewnie szybko zęby wyjdą, no ok, ale nie spodziewałam się, że aż tak szybko
Moje dzieci popadają ze skrajności w skrajność, Olisiowi pierwsze zęby się wykluły na 1 urodziny dopiero,a Jessi kończy dzisiaj 3 tygodnie i już się jedyneczka przebija
Najgorsze jest to, że wszystkie żele na dziąsła są po drugim miesiącu życia, podobnie jak paracetamol, więc pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość
![]()

Matko Święta ja jeszcze nie zdąrzyłam poserduszkowac a już okres dzisiaj dostałam !
leci ze mnie strumieniami ! i ledwo wyszłam z podpasek to już hop spowrotem![]()
Ja tez czuje sie jakbym lada chwila miala dostac

Dobrej nocy dziewczynki lece na ranczo:-)
I ja się witam niedzielnie choc godzina już dosc późna;-)
Wiecie przeczytałam właśnie że w Grodzisku Mazowieckim jacyś sk........

pobili własne czteromiesięczne dziecko
Po Prostu takich bym za.......
bo po prostu słów mi brakuje jak mozna takie maleństwo skrzywdzić

Moje słoneczko dziś w dzień nic nie spało a teraz po kąpieli padło jak mucha
Idę i ja spac bo o 1 pobudka 
Wiecie przeczytałam właśnie że w Grodzisku Mazowieckim jacyś sk........

Moje słoneczko dziś w dzień nic nie spało a teraz po kąpieli padło jak mucha

labamba23
podwójna mama
Służę:-)Dziekuje labamba:-)![]()
Tu bym polemizowała, nigdy nie wiadomoco do slubu to moim zdaniem powinnas wybrac "ten caly cyrk", cieple kraje nie uciekną a slubu drugi raz brac nie bedziesz ;-)
a wlasnie mialm zapytac -jakiego koloru jest wasze mleko?takie czystko biale?bo u mnie tak jakby pol biale, bardziej przezroczyste?

Mleczko na początku mam półprzezroczyste, a pózniej białe, gęste

O mamoHej Kobietki :-)
Przyczyna rozdartości mojego dziecka wyjaśnionaWczoraj myślałam, że dostanę stanu przedzawałowego jak mnie w cycek coś ukuło ;-) Zaglądam Młodej do buzi,a tam wykluwa się prawa dolna jedynka
Już przy urodzeniu miała na dziąśle białą plamkę i położna sobie żartowała, że pewnie szybko zęby wyjdą, no ok, ale nie spodziewałam się, że aż tak szybko
Moje dzieci popadają ze skrajności w skrajność, Olisiowi pierwsze zęby się wykluły na 1 urodziny dopiero,a Jessi kończy dzisiaj 3 tygodnie i już się jedyneczka przebija
Najgorsze jest to, że wszystkie żele na dziąsła są po drugim miesiącu życia, podobnie jak paracetamol, więc pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość
![]()

jola.24
Fanka BB :)
służę:-)
tu bym polemizowała, nigdy nie wiadomo
Mleczko na początku mam półprzezroczyste, a pózniej białe, gęste
O mamoW takim tempie jak skończy 5lat, to wypatruj okresu
:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
reklama
G
gość 574
Gość
Paula; no to super i gratulacje z podjetej decyzji - ksiądz powinien się zgodzić - u mnie w parafii już widziałam chrzty ze ślubem - więc można
kacha: ja tu widzę, że Jessi będzie pierwszym dzieciaczkiem styczniowym z białym uśmiechem zamiast bezzębnego

kacha: ja tu widzę, że Jessi będzie pierwszym dzieciaczkiem styczniowym z białym uśmiechem zamiast bezzębnego