reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

No, Agbar, to do roboty.
Czechow, u mnie lodówka też woła. Udaję, że nie wiem, o co chodzi. ;-) Na razie na szczeście na mnie nie krzyczy, ale to normalne, bo to Angielka, więc ma klasę. :-p

Moja mała też się poprzestawiała. Wczoraj spała cały dzień. W nocy budziła się co półtorej godziny. Od 3 do 5 w ogóle nie spała. A teraz nie może zasnąć. :-(

he he he he he

Ale macie dziś produkcje :szok:
My po spacerku i nawet zupka ugotowana :tak: SercaDwa widzę, że już szkołe dostałaś to dokładać nie będę :tak:wyśpij się kobieto i szanuj siebie.
Ja też rady Tracy dzielę przez 5 :-D Nadal czytam, pisać miałam ale się nei mogę zorganizować ale na pewno nie czekam z zegarkiem na karmienie. Daję jak trzeba - odczytuje :-D, że Tymek chce cyca i już.

Też dzielę i odejmuję nie umiem i nie chcę się stosować do wszystkich rad - każde dziecko jest inne i nie ma rad które są idealne dla każdego dziecka. Ale jednak jest mądra babka

Dziewczyny jutro odbieramy klucze:-D:-D:-Dcoprawda strasznie drogie to mieszkanie bo 800zł plus opłaty ,ale widocznie tyle jest wart spokój,mielismy robi u tesciowej ,ale za duzo czasu by to zajeło ,a ja bym sie z matka nerwowo wykonczyła:dry::sorry2::sorry2:

Gratulacje.

reklama
Sylwia -strasznie mi przykro
Majuska -witamy w naszym gronie.
Ja sie ostatnio obkupilam chyba z 6 par butow kurtka plecaczek i 2 torebki , teraz jeszcze fryzier solarium i bede wygladala jak czlowiek.

Sylwia: wyrazy współczucia - trzymaj się!

Czechow, macy: jak któraś zrobi zakupy to podrzućcie do mnie też - moja lodówka nie ma klasy Angielki bo to Niemka, więc furkocze, bulgocze i brzęczy głośno - trzeba ją zapchać to wtedy jest cichsza:-D

Agbar: zazdroszczę - mój małz jak wraca do domu to już sklepy zamykają, więc nie ma gdzie się wybierać:nerd:
Majuśka: nie trzeba podań - wystarczy z nami pisać i jestes styczniówka:)

Moje dziecko drugi dzień mnie zadziwia - na spacerze spała cały czas (zazwyczaj wytrzymuje godzine i jedziemy na syrenie do domu wymijając slalomem psie kupy:laugh2:) - w domu zjadła i znowu śpi już 2h - cos jej sie poprzestawiało, bo ona z tych co większość dnia nie śpią;-)az nie wiem co mam zrobić z wolnym czasem:tak:

EDIT: taaa juz mi sie przypomniało co mam zrobić w wolnym czasie - sterta prania czeka aż łaskawie ją wyprasuje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja w końcu :tak:

Syliwa100 gratuluje mieszkanka. Najszczersze kondolencje, pomodlę się dzisiaj za Twoją Babcię.
Tysiolek, Paula zazdroszczę Wam tych przygotowań do ślubu, ja miałam tylko skromny cywilny a kościelny planujemy za parę lat no i oczywiście sukienka śliczna :tak: 1500 zł to w miarę nie drogo, pół roku temu jak szukałyśmy sukienki dla mojej przyjaciółki w salonie to ceny oscylowały w granicach 3-4 tyś.:szok:
Majuśka Witam! ja też nie dawno dołączyłam do grona i próbuje się jakoś wpasować na salony :-D ale nie zawsze Mała pozwala.
SercaDwa dobrze że odpuściłaś sobie ten spacer przynajmniej masz chwilę dla siebie, a wyrzuty sumienia odstaw na bok bo przecież jak jeden dzień dzieciaczek posiedzi w domu to nic się nie stanie :tak:A z wypoczętej zrelaksowanej Mamy będzie miał większy pożytek niż ze spaceru.
Pasibrzuch strasznie droga ta rehabilitacja :szok:no ale cuż jak mus to mus, a co do zdjęcia to straszne aż się za głowę złapałam.

Faktycznie produkcja dzisiaj nie ziemska, cały dzień Was studiuję ale i tak nie do końca wszystko doczytałam i niestety nie doczytam bo mała terrorystka uparła się żeby ją bujać w foteliku :dry:

dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona.

pisałyście dziś o karmieniu na żądanie--> ja też karmię cycusiem na żądanie, czasem przerwy są 2-3godz, ale przeważnie 1,5 do 2 godz. no i takim sposobem mój Oli waży już 6,5kg :szok: córkę też karmiłam piersią i choć głodna była już po 40min. to tak nie przybrała jak jej braciszek:tak:

niestety maluszka męczą wzdęcia i muszę uważać na to co jem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nareszcie dzieciaki spia toi ja ide sie wykapac potem jakis film i spanko niestety bez M bo jest w niemczech wroci dopiero nad ranem.

reklama
Paulinaa, a jak Ty sie Kobieto czujesz? Lepiej po zabiegu?

Agagsm, usmialam sie z tego powrotu slalomu wsrod kup. Juz to sobie wyobrazam. Pamietam, jak Gdanskie chodniki wygladaly po roztopach. :baffled: Co do prasowania - wczoraj mialam rundke z zelazkiem. Dzis tylko posciel trzeba przerzucic, ale nie wiem, czy mam sile. Mala od rana prawie nie spala. Dopiero po kapieli sie poddala. Tak mi jej zal. Chyba rzeczywiscie jakis skok w bok robi. A dzis mi sie przekrecila z brzuszka na plecy!:-) Ale mialam mine zdziwiona.:szok: Teraz musze sie odchamic troche. Najpierw bb, pozniej gazeta. Nie mam sily na nic innego. A maz znowu wroci pozno.:-(

Majuska, zeby nie pisac post pod postem, masz opcje edytuj do kazdego swojego napisanego posta.

Do góry