reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny, martwię się o mojego synka bo bardzo mało gaworzy, prawie w ogóle. Ostanio w ogóle jest bardzo marudny i ciągle jęczy, jak się obudzi to nie poleży sam tylko od razu płacze. Z tego co się orientuję dzieci w jego wieku już dużo gaworzą i bawią się same, a mój nie...
Mój jeszcze nie gaworzy, wydaje mi się że jeszcze mają prawo leżeć w milczeniu:tak: Błogie marzenie zazwyczaj piszczy jak mu się nudzi:-p lub wydziera koparę jak jest głodny:tak:

reklama
Moja też do przesadnie rozmownych nie należy... Czasem stęknie, czasem jęknie, jak chce zwrócić na siebie uwagę, albo głodna to nawołuje i tyle. Żadnego gu gu ga ga nic w tym stylu

Moja guga od jakis trzech tygodni. Ale przyznam, ze mi sie tez jadaczka przy niej nie zamyka. Najwazniejsze w tym wszystkim, zeby zwrocic uwage, czy dziecko slyszy. Jesli tak, to reszta przyjdzie z czasem. Moja np malo sie obraca. Dzis zaliczyla dopiero drugi obrot i to z brzucha na plecy.

Moja guga od jakis trzech tygodni. Ale przyznam, ze mi sie tez jadaczka przy niej nie zamyka. Najwazniejsze w tym wszystkim, zeby zwrocic uwage, czy dziecko slyszy. Jesli tak, to reszta przyjdzie z czasem. Moja np malo sie obraca. Dzis zaliczyla dopiero drugi obrot i to z brzucha na plecy.

A jak wygląda przewracanie, bo przeciez jak dziecko lezy na brzuszku to raczki ma zgiete koło główki? Co dziecko robi z rączkami, nie zrobi sobie krzywdy?

Mamuśki Kochane!!!
Wszystkie jesteśmy piękne i wara myśleć inaczej!!! Każda na swój sposób ma w sobie coś z piękna a kiloski same z czasem zejdą... Nigdy się nie odchudzałam, nie stosowałam diet ani ćwiczeń a kilogramy poszły sobie precz sama nie wiem kiedy!?! Żadna nawet najlepsza dieta nie daje takich efektów jak po prostu szczęście naszych maluszków (pracy przy tym trochę jest ale o to właśnie chodzi)! To jest dopalacz co spala nam kilogramy...
Właśnie upiekłam sobie tartę z kremem kokosowym...:-) Te nieprzespane nocki i zmęczenie przy dwójce brzdąców trzeba sobie jakoś wynagrodzić! A za małe ciuchy po prostu trzeba wymienić na nowszy model.:tak::-D Tylko nie wyrzucać bo za jakiś czas wrócą to użytku! Wiem co mówię bo to przerabiałam...:tak::tak::tak: Buziaki Mamuśki!!!

wygląda tak :

[video=youtube;yALq1fzDrhc]http://www.youtube.com/watch?v=yALq1fzDrhc[/video]

albo tak u bardziej zaawanswoanych wiekowo :)

: [video=youtube;9hjZXb3Zfos]http://www.youtube.com/watch?v=9hjZXb3Zfos[/video]

Z tego się uśmiałam :

[video=youtube;gFo7bPFEaYM]http://www.youtube.com/watch?v=gFo7bPFEaYM&NR=1[/video]

to juz mniej ale ma momenty:

[video=youtube;Ls8pzbHITNU]http://www.youtube.com/watch?v=Ls8pzbHITNU&NR=1[/video]

A to pewnie każda z nas będzie przerabiać..

[video=youtube;H8TdVtg7-zo]http://www.youtube.com/watch?v=H8TdVtg7-zo&feature=related[/video]

Hehe ledwo syncia pochwalilam, to sie zaczely jazdy :baffled:

Aktualnie po noszeniu, suszarce i hustaniu w lozeczku spi ale juz 2 razy u niego bylam.

Agbar, Pasibrzuch - serdeczne dzieki za rady - u mnie nic nie dziala, doslownie nic, zalamac sie idzie...
Aktualnie stosuje Lefax - to samo co sab simplex, ale idzie szybciej, bo jest pompka, do kazdej butli, ale w celu odpienienia, ale i tak ani jedno, ani drugie nie dziala.

Wiecie, mialam otworzyc delicje w celu znieczuleniowym :-p ale jak czytam jakie samozaparcie w odchudzaniu macie, to mi sie wstyd zrobilo :-D Musze sie w koncu wziac za siebie, bo kurcze nie wleze w te ciuchy co sobie na chrzciny kupilam :zawstydzona/y:

No nic, nie dam rady juz nic napisac... maly sie drze...

Pasibrzuch normalnie cała mamusia:) Moje to ani do mnie ani do męża ani nawet do listonosza nie jest podobne:szok: Może jak się przobrazi w larwę to cuś z tego wyjdzie:tak:
Moja gada bardzo dużo, zwłaszcza jak sama z karuzelą zostaje to tak wykrzykuje do miśków że hej. Co się dziwić jak matka gębą klepie cały czas:-) Czytam jej dużo wierszyków to razem ze mną je czyta :tak:
Co do bycia piękną. No powiem że się piękna czuję raczej średnio. Niby wszystko ładnie ale spuchnięta dalej jestem. Dietę mam normalnie jak w klasztorze. Odrzuciłam ziemniory , chleb, makarony, tłuszcze itd, itp a ta francowata waga ani rusz. Jak przyszłam ze szpitala do dnia dzisiejszego nic się nie zmieniło:dry: Dalej 6kg więcej niż przed ciążą. Nie mogę uwierzyć że tak się pilnuję a tu nic a nic. Niestety waga zepsuta nie jest:-(Znacie jakieś dopalacze odchudzacze? Tylko skuteczne żeby były:-)

reklama
Pasibrzuch nie zazdroszczę mamuśki...cały las świerkowy dla niej...odstąpię swoje drzewka!powtórzę za dziewczynami...ręce opadają:sorry2:
Dormark Asiowo głowy do góry mnie czasem dół bierze i pretensje do m a nawet do psa że się bidny pod nogami kręci, no ale fakt..."bezzębny uśmiech" wynagradza wszystko z nawiązką! dziewczyny PO KAŻDEJ BURZY WYCHODZI SŁOŃCE!!!:-D
Minnie no pierwszy raz słyszę o wylicytowaniu auta na aukcji...hehe zdaj potem relacje co to wyszło;):tak:
Evi_G ja nie wyobrażam sobie smoczka nie mieć!Pan Smok ratuje nam nie raz skórę!:tak:
Agniechak...pewnie nie wszyscy ale jakieś 99,9% na bank:D:sorry2:
Roxeen jak takie wyprawy owocują 12godzinnym snem to jutro ruszam z JAsiem w miasto!:-D
Kaja Roxeen u mnie też 10kg...chyba rozgościło się już na stałe:dry:

a u nas w skrócie tak:
Jaś zalicza skok rozwojowy a przynajmniej takie sprawia wrażenie:sorry2:
potrafi przekręcić się z plecków na bok i z powrotem:-D
śmieje się i śmieje a czasem aż tak w głos jakby chciał się roześmiać ale na razie fajny jęk:-D
byłam u kosmetyczki pierwsza mikrodermabrazja ud za mną, robi mi za pół ceny bo nie mam tak dużo:-D i od razu humor lepszy!
mam dziesięć kilo za dużo a czuję się mega sexi kobieco codziennie makijaż dupeczka opięta no sama siebie nie poznaję!ale jak mi fajnie to już moje!!!:-D:-D:-D:-D:-D
na jutro zamawiam duuuużo slońca pakuję małego i sruuu na spacer...jak mi od tego codziennego pchania wózka chociaż maleńki kilogramik nie spadnie to nie wiem - całe miasto schodzę:-D
ach Ivi zmałpowałam po Tobie i kupiłam hula hop...i dooopa nie umiem kręcić...spada i spada... oj a za gówniarza to się kręciło i kręciło!

Do góry