don_pedro
Fan(ka)
Klara najlepszego dla Cypriana:-)
Do mnie notorycznie dzwonia na komore,zebym wziela abonament,rozmowa jest mila do czasu jak pada pytanie o numer konta,ja wtedy zawsze mowie,zeby najpierw przyslali umowe,ja ja sobie poczytam i wtedy zdecyduje i moze podam numer konta-jakos dziwne to,ze zawsze pan/pani mowi,ze w takim razie mam sie zastanowic i oni zadzwonia-bez sensu...Za jakis czas sytuacja sie powtarza....Licza ze sie zlamie?;-)
U nas piekna pogoda.Wczoraj bylismy na szczepieniu 6+1,ostatnim chwala panu...nastepne mniej wiecej miedzy 12 a 15 mz. Maly przespal kolejna cala noc
jeszcze nie ma zadnej regularnosci w tym ale zdarza sie coraz czesciej...widze swiatelko w tunelu...oby to nie byl nadjezdzajacy expres;-)
Milego dnia kochane:-)
Do mnie notorycznie dzwonia na komore,zebym wziela abonament,rozmowa jest mila do czasu jak pada pytanie o numer konta,ja wtedy zawsze mowie,zeby najpierw przyslali umowe,ja ja sobie poczytam i wtedy zdecyduje i moze podam numer konta-jakos dziwne to,ze zawsze pan/pani mowi,ze w takim razie mam sie zastanowic i oni zadzwonia-bez sensu...Za jakis czas sytuacja sie powtarza....Licza ze sie zlamie?;-)
U nas piekna pogoda.Wczoraj bylismy na szczepieniu 6+1,ostatnim chwala panu...nastepne mniej wiecej miedzy 12 a 15 mz. Maly przespal kolejna cala noc
Milego dnia kochane:-)

Ostatnio lezeli razem i nagle pies se poszedl a Alex w placz.Nakazalam psu natychmiast wrocic hihi...Alex sie w niego wpatruje jak zaczarowany.Czasem wybiegam mysla naprzod i mysle co to bedzie jak piesek odejdzie na niebieskie laki....
niestety nie obędzie się bez lekkiego leczenia, ale lepiej teraz niż potem jakby się (tfu tfu) przerzuciło na oskrzela czy uszka
... myślałam, że napiskam wody morskiej, odciągnę wydzielinę, poklepię i będzie ... ale jak się młoda zaczęła dusić to się już na poważnie wystraszyłam :-(ale na szczęście pediatrę mamy bardzo fajną i zaufaną, więc mam pewność, że bez powodu mi dziecka syfem faszerować nie będzie ;-)