reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Druga :-D

Witam pięknie. Dziecko mi zasnęło, ale już słyszę, że się kręci. 10 minut drzemki sobie tylko uciął, nawet na kawę mi nie starczyło. Normalnie ktoś mi go podmienił, bo to zawsze aniołek był, a teraz coś w niego wstąpiło. Mam nadzieję, że to zęby i że wkrótce minie.

Witajcie !!!
normalnie szok nie pada:)))) Dziś czeka mnie dwie góry prasowania a ja mam leniaaaaa:szok: sylwia ja w wannie też czytam, kiedyś utopiłam książkę z biblioteki i musiałam oddać odkupioną:szok::crazy::angry:

Hejka

Ja tez ubostwiam Chmielewska - jak tylko wroce do Polandii to robie szturm na biblioteke :-) Nowych ksiazek nie lubie kupowac, bo lubie minimalizm w ilosci rzeczy posiadanych - wszystkie zbedne nadwyzki od razu ida precz :tak:
Gdyby nie to, ze planujemy rodzenstwo dla Michalka, to juz bym sie pozbyla masy rzeczy, a tak to mnie oczy bola od patrzenia na te sterty ;-) Swoja droga - pol roku jest na swiecie, a tyle tego sie juz nazbieralo :szok:

Zawsze bylam mol ksiazkowy i teraz mi tego strasznie brakuuujeeee.

Witam

Ja rowniez uwielbiam czytac, czytam wszedzie gdzie popadnie i oczywiscie przy chwili spokoju, tych coraz mniej:crazy:

Zuzia próbuje zasnąć i cos jej nie idzie:no:

Minie my tez chcemy rodzenstwa dla Zuzi, ale mamy małe mieszkanko i wszystko sprzedaje, bo by była graciarnia.Jak bedzie malenstwo znów bedzie szał zakupów:-) zresztą chyba bede chciała odpocząć i poczekać bo Z daje popalić

Lece pozniej sprawy pozałatwiać , mam nadzieje ze bedzie ok

WITAM CZYTELNICZKI KSIĄŻEK:-D

Ja czytać nie za bardzo lubie...ale ale powiem ze jak jest naprawde dobra książka to się tak w nią wczaruje ze czytam godzinami az skoncze haha tak było kiedyś za panny teraz nie wiem co to były za książki ale takiego czy takiej autorki ze normalnie zakochałam się w nich i przeczytałam wszystkie serie w jednym ciągu haha wypożyczałam z księgarni:-pnie były jakoś grube ale też i nie małe a czytałam je w szybkim tępie tak byłam w nie wczarowana haha co przyszłam do domu to myk książke do ręki na kanape i czytanko:-p

Na kibelku to M czyta gazety:-D

*wykopuje yol_e do zelazka* *mocno* :)

dzien dobry
Popijam kawke bo moje dziecie nie chce wspolpracowac i dac mamie pospac jeszcze z godzinki i szaleje w lozeczku...cwaniara nauczyla sie ciagac za sznurek od pozytywki i ciaga sobie sama i jej w lozeczku gra....a byscie widzialy jak sie wkurza jak sie muzyczka konczy :) do tego molestuje grzechotke i trzaska nia o wszystko co sie da :)
a i jeszcze nauczyla sie sciagac wszystko co ma w zasiegu reki ze stolika nocnego ktory stoi miedzy jej lozeczkiem a naszym....dzis dorwalam ja z paczka chusteczek higienicznych...taka grzeczna byla i cichutko ze pomyslalam ze cos jest nie tak bo przeciez nie spi juz ;p
takie to moje dziecie sprytne.
ide poszperac po internecie. Milego dzionka :*

reklama
Witam

Myślałam,że poprwa pogody będzie bo wcz tak ładnie a dziś od rańca deszcz:baffled:

Ale jestem w szoku bo mój K dziś nie obudził się na mleczko spał od 21 do 6.15:rofl2:

yola ja też mam furę prasowania, a tak nie cierpię, że odkładam z nia na dzień ale dziś już muuuszę.

Mój M też czyta prasę na tronie , mi jak się chce ee to załatwiam sprawę szybko i wyłażę, a on siedzi i siedzi i czyta:crazy:

Miłego dnia

Do góry