reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

asieńka my w sandałkach dreptamy od połowy kwietnia ;-)

dziewczyny zachęcam Was, żebyście zerknęły tutaj Zabawy w wodzie (wątek sponsorowany)

i opowiedzcie o tym jak się bawicie z waszymi maleństwami w kąpieli

Autorki najlepszych tekstów mogą dostać niespodzianki od JB ;-)

reklama
Hej!
U nas szaleństwa na dworze dziś jeszcze nie było Gabi leży i niby zasypia ale cały czas jakieś przyśpiewki odchodzą;-)
Ząbkowanie u nas to strasznie wolno idzie. Już prawie widać tę jedynkę a nie chce się przebić, z jedzeniem to ostatnio tak jak pisałam na wątku "żywieniowym".
średnio też z mówieniem bardziej powtarzanie niż samodzielne dobieranie słów.

my juz mamy prawie komplecik zebow,cały czas szło bezproblemowo a teraz natalci idą 4 zęby na raz i to kły dolne i gorne i dołlączyła do nich infekcja z temperaturą i kaszlem i katarem oraz BRAK APETYTU!!!!
Dziewczyny czy wasze pociechy tez nie chca jesc????ja musze natale zająć zabawą ciekawą jakąś i wtedy zje ale bez odwrocenia uwagi nie da rady jej nakarmic,mysle ze to przez te zęby...a wy jakie maccie zdanie???

Anusia - u nas z apetytet tez ciezka sprawa, jak zje kilka łyzeczek to jestem szcześliwa! :)
My ostatnie dni spedzilismy w domciu, bylo nieciekawie więc bałam się, ze Ksawik złapie jakoś infekcyje.
Dziś wybralismy się tylko do ogródka. Ja z mężolem pielilam warzywniak i krzaczory, a babcia z małym siedzieli w piaskownicy.

Planujemy w tym roku na wakacje pojechac w ok. Dabek. Czy któraś z Was moze tam była. Moze macie jakoś sprawdzona kwaterke prywatną?:-)

Aniusia u nas jak szły 4 to też wszystkie naraz mały dorwał do tego trzydniówke miał czerwone spuchnięte dziąsła ale jakoś dał rade no i oczywiście mniej wtedy jadł.teraz wybiła nam sie 3 górna i też nie ciekawie było ale ma apetyt to chyba też zależy od malucha jak sobie z tym bólem radzi.jak zauważyłam to przy 4 było najgorsze przebicie ale i także wyrastanie zębolka bo one są szerokie i to mojego Bartka też bolało
trzymam kciuki za szybkie i mało bolesnme ząbkowanie a do tego apetytu;-)
Asienka niestety ja nie pomoge

agusia asienkadzieki za odpowiedz,teraz tak skojarzyłam ze w podobnym etaoie rozwoju moj starszy syn tez te4-ki dramatycznie przechodzil...
zycze wam wszystkim zdrówka i apetytu
moje szkraby juz po wirusóweczce i pozarazały mnie i mojego M....pozdrowionka ślemy

my juz mamy prawie komplecik zebow,cały czas szło bezproblemowo a teraz natalci idą 4 zęby na raz i to kły dolne i gorne i dołlączyła do nich infekcja z temperaturą i kaszlem i katarem oraz BRAK APETYTU!!!!
Dziewczyny czy wasze pociechy tez nie chca jesc????ja musze natale zająć zabawą ciekawą jakąś i wtedy zje ale bez odwrocenia uwagi nie da rady jej nakarmic,mysle ze to przez te zęby...a wy jakie maccie zdanie???
My dziś zaliczyłysmy aptekę po Camilię, gabi tylko jeczy, kwęczy i płace na zmianę:no: Jeść nie ma ochoty ani mleka ani nic innego:no:Wszystkiego po kilka łyzeczek uda mi się wciasnąć i tak od poczatku tygodnia, marze już o tej jedynce żeby ja ujżeć i żeby dziecko zaczęło mi normalnie jeść

Hejka
asienkaPl też nie pomogę sama szukam fajnego miejsca ale w Stegnie bo mamy najbliżej w tamtym roku byliśmy we Władysławowie fajnie było, dwa razy u tej samej babki, ale za daleko.

talia oby te zębole jak najszybciej wyszły,u nas jest 6 i narazie cisza...

pogoda super już od 10 na dworku z małym byłam a o 12.30 jak chciałam iść do domu to ryk niesamowity i dada,dada, ale zaraz zasnął jak tylko go umyłam i przebrałam.
dziś szalał w piaskownicy i oczywiście musiał spróbować jak smakuje piasek:) sypie nim we wszystkie strony, ale i tak najfajniejsze miejsce do zabawy to garaż i samochody.

Miłego dnia dziewczyny;)

reklama
Witam :)

u nas czwórki wyszły jako tako dość szybko może dlatego nie było problemów no oprócz jednej niby szła równo a wyszła tylko połowa do tego dołączyły trójki chyba tylko dolne bo za chiny nie chce pokazać góry ale tu już jest gorzej w nocy krzyki i nic go nie może uspokoić :/

no i u nas tragedia z gryzieniem ja już nie wiem co mam zrobić by nie gryzł może to wychodzenie zębów jeszcze to nasiliło sama nie wiem :/

Do góry