reklama

Styczniówki kulinarnie!

Ten wątek to chyba zapomniany żadna nic nie gotuje ;-)

ja wczoraj miałam zrobić racuchy z jabłkami ...nie kupiłam mleka :sorry2:...dziś miałam je znowu zrobić ....patrzę w domu nie ma oleju :dry: .... jutro pewnie mi jabłka zjedzą :-D cholerka jakaś skleroza :sorry2:

Z tego wszystkiego mam zamówioną pizze z salami zrobi i dostarczy mąż :-D (kręci drugi dzień bo nigdy w pracy nie robił ciekawe jak mu wyjdzie :-D) aż mi ślina już leci :zawstydzona/y:

Teraz moje pytanie lepsze racuchy drożdżowe czy takie jak z ciasta naleśnikowego :confused: i jak któraś ma przepis na takie puszyste to poproszę :-)

reklama
Ja własnie siedze i obmyślam co zrobić do jedzenia bo Mężuś mi znajomych na jutro zwołał na popijawe i nie wiem co zrobić do jedzenia - szczególnie mi ise nie chce jakiegoś miesa robić ale z drugiej strony chłopy się sałatką nie najedza :no::zawstydzona/y:

macie może jakies pomysły?

Ja własnie siedze i obmyślam co zrobić do jedzenia bo Mężuś mi znajomych na jutro zwołał na popijawe i nie wiem co zrobić do jedzenia - szczególnie mi ise nie chce jakiegoś miesa robić ale z drugiej strony chłopy się sałatką nie najedza :no::zawstydzona/y:

macie może jakies pomysły?

Jak na popijawe to na zagryske tylko im daj jakis ogory,grzybki,szyneczke:-D:-D
Zartuje....Ja mysle ze salatka owszem ale jakas konkretna np.gyros,albo z kurczakiem.Pizza to tez niezly pomysl,ewentualnie jeszcze mozesz nagotowac gar bigosu albo chilli con carne....

Tysiolek
np.
Sałatka ziemniaczana ja robię taką na szybko ziemniaki, ogórek kiszony lub konserwowy w kostkę cebula , majonez , pieprz, sól ...a idzie się na jeść i jest łatwa i szybka w robieniu :tak:

do tego szaszłyki też idzie szybko zrobić bez babraniny a wygląda wszystko fajnie :tak:;-)
na patyk mięso pieczarki boczek to co lubicie i smażysz odgrzać wystarczy w piekarniku :tak:;-)

Po wczorajszych niusach u ginekologa nawet nie mam głowy do tego. kupiłam chipsy paluszki, zrobie krakersy z serkiem, tosty z szynką i serkiem, jakies koreczki, sałatke i niech mnie pocałują w tyłek hyhyhyhy - a mam teraz duży to jest gdzie całować :-D:-D:-D

reklama
Teraz już myślę o odchudzaniu, ale wczoraj jak spróbowałam ciasta, to myśli poszły w dal :-D

Oto przepis z internetu!!
Sama będę dziś robić na poprawę nastroju...
Wielkie Żarcie - Przepis - Chatka Puchatka 2

Wielkie żarcie dla wielkich brzuchów :-p:-D

Witam dziewczynki :)
moja mama bardzo często robiła to ciasteczkoi powiem że jest przepyszne!!!!
Tylko u mnie w domu to się nazywa "domek" i na samym końcu domek oblewa się roztopioną czekoladą lub polewą czekoladową z torebki i dopiero daje do studzenia. Polecam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry