reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki kulinarnie!

Ja zamrażałam już panierowane na pewno nie są tak chrupkie odmrożone z mikrofali jak świeżo upieczone ....

ale może jak zamrozisz bez panierki i potem opanierujesz i usmażyć to będą chrupkie albo odgrzać w piekarniku ?

same w sobie mi się nie rozwalały :no:;-)

reklama
Dzieki Gosiu, o piekarniku nie pomyślałam. Chyba zrobie panierowane, a potem właśnie do piekarnika:tak:
ja zawsze na duże imprezy mrożę a potem dzień wczesniej wszystko wyjmuję odmraża się i wszystko na daną godzinę do piekarnika i nie muszę w 1 dzień wszystkiego robić tylko mogę ze spokojem sobie rozłożyć pracę na kilka dni ;-)zwłaszcza te rzeczy co wymagają pracy jak krokiety :tak:

to ja właśnie mam taki plan na święta:-D zrobić: jedno danie - jeden dzień i zamrozić:tak::tak::tak: już tam co nieco leży w zamrażalniku, ale krokiety będe po raz pierwszy mrozić:tak: :tak: :tak: W końcu teściówka przyjedzie, to żeby nie powiedziała, że nie dbam o jej synka:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Black mówisz poważnie że taką dietę trzymasz ? :szok:
ja tam jadłam wszystko jak karmiłam wiadomo ze zdrowo ale pozwoliłam też sobie na szaleństwa a nie tylko gotowane mięsko :sorry:;-)

Ja się boję, że małą kolki dopadną i jadę na samym drobiu jak mi pediatra zalecił w szpitalu, ale po mału nie wyrabiam i chyba skuszę się na jakieś inne mięsko z tym, że zacznę od małych porcji

My robimy pierogi:-) Tzn.ja już odpadłam bo tyle farszu wyszło że w setki chyba pójdzie:tak: Ale mężuś jeszcze lepi. Może do jutra skończy:-D

reklama
Do góry