Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Jasne, zrobię fotkę. Ja lubię dać na sam spód pomidory z puszki (w ogóle je lubię w różnej postaci), zamiast sosu pomidorowego. A z dodatków innych lubimy oliwki zielone, paprykę konserwową, szynkę, pieczarki, salami..Nikki jak zrobisz to pstryknij zdjecie:-)
Margherita jest nazywana krolowa wsrod pizz, zawiera: sos z pomidorow, mozzarelle i listek (listki) bazylii. A kolory tych produktow to sa kolory flagi wloskiej:-)
Dobra taka pizza, bo przynajmniej nie szkodzi.
Oczywiscie ciasto pizzy polane jest oliwa z oliwek to to moze byc czwarty skladnik.
Jasne, zrobię fotkę. Ja lubię dać na sam spód pomidory z puszki (w ogóle je lubię w różnej postaci), zamiast sosu pomidorowego. A z dodatków innych lubimy oliwki zielone, paprykę konserwową, szynkę, pieczarki, salami..
a ja sie dzis skusiłam na te krokiety z bigosempychotka:-) jutro jeszcze na obiad beda z barszczykiem, mniam

Pomysł w rodzinie na razie nie przeszedł, był krupnik na specjalne życzenie;-)Ok, jak zrobisz to podaj jakieś pomysły, jak mięsko zrobić, jakie dodatki itp...
No to szkoda..... może mnie złapie natchnienie na te placki, ale smażenie w upały mnie przeraża....Pomysł w rodzinie na razie nie przeszedł, był krupnik na specjalne życzenie;-)