kruszynka0988
Wdrożona(y)
Kurcze też bym zjadła placki ziemniaczane ale nie ma mi kto potrzeć ziemniaczków bo ja się cała pokaleczę taka kaleka ze mnie co do tarkowania hehe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja mam taką maszynkę do mięsa(elektryczną) co mi zetrze ziemniaczki, także zapraszam.Kurcze też bym zjadła placki ziemniaczane ale nie ma mi kto potrzeć ziemniaczków bo ja się cała pokaleczę taka kaleka ze mnie co do tarkowania hehe![]()

A ja mam taką maszynkę do mięsa(elektryczną) co mi zetrze ziemniaczki, także zapraszam.![]()

ja to placki ziemniaczane jem na słodko![]()
Ja w Polsce miałam maszynkę elektryczną, więc było wygodnie i bezpiecznie. Teraz mam tarkę, ale ręce przeżyły - na szczęście. Możesz tego przepis wykorzystać do naleśników.Kurcze też bym zjadła placki ziemniaczane ale nie ma mi kto potrzeć ziemniaczków bo ja się cała pokaleczę taka kaleka ze mnie co do tarkowania hehe![]()
pychotka:-) jutro jeszcze na obiad beda z barszczykiem, mniamja to placki ziemniaczane jem na słodko![]()
A ja mam kiepskie wspomnienia o smaku pizzy we Włoszech, była taka właśnie cieniutka, twardawa, niezbyt w moim guście kulinarnym..

Masz rację, byłam w typowo turystycznych miastach. W takim razie chciałabym spróbować takiej prawdziwej i pysznej włoskiej pizzy.Nikki przykro mi, bo pizza tutaj jest naprawde pyszna. Ja nigdy nie przepadalam, a teraz lubie. Nie wiem gdzie jadlas pizze, wiem jedno, ze jesli w jednym z turystycznych miast, to na pewno byla niedobra. Ja ostatnio jak bylam we Florencji, niestety dopadl mnie glod, jadlam cos najohydniejszego w zyciu, co mialo tylko ksztalt pizzy, a w smaku zero ja przypominalo.
Niestety wiele osob wykorzystuje fakt, ze przybywaja turysci i sprzedaja swinstwa. Niestety w miastach turystycznych im bedzie dalej centrum tym lepsza pizze sie zje![]()