No no, to mamy specjalistkę od pizzy!!Jak chcesz wiecej dowodow, by jesc pizze bez stresu to daj znac
Napisalam wlasnie prace licencjacka na temat pizzy heh i naprawde jest zdrowaWiec jakby co to napisze krotkie podsumowanie i zalatwione
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No no, to mamy specjalistkę od pizzy!!Jak chcesz wiecej dowodow, by jesc pizze bez stresu to daj znac
Napisalam wlasnie prace licencjacka na temat pizzy heh i naprawde jest zdrowaWiec jakby co to napisze krotkie podsumowanie i zalatwione
![]()
Krokiety zawsze robiłam z tych wygotowanych grzybów po grzybowej, pyszności!!ojejku... ale mi smaka robicieooooo...
dzis mężus przywiezie bigos (bo mama posłała przez mojego brata, a mąż z bratem pracuja) to moze tez cos takiego sprobuje zrobic:-)mniam mniam

do tego sery pod każdą postacią białe, żółte, topione i ogromne ilości pomidorów i fasolki szpagagowej.

Wędliny i mięso to w gardle mi stają, wogule mi nie smakują .3 dni temu kupiłam 20 dag szyneczki i dzisiaj zjadł ją mój piesek.

a ryby, czasami jadam.Też nie za często.No no, to mamy specjalistkę od pizzy!!
a nie jest latwo dobre ciasto, poniewaz to jakie wyjdzie zalezy rowniez od pogody

Dobrze, że przypomniałyście mi o barszczykuJa robię zawsze z podstawowych składników i zawsze mi wychodzi smaczne, ważne jest to, aby miało czas wyrosnąć.Heh, taka specjalistka to nie jestem, bo jeszcze sama nigdy w zyciu nie zrobilam ciasta na pizze, ale sie przymierzam, tylko musze jeszcze dojrzeca nie jest latwo dobre ciasto, poniewaz to jakie wyjdzie zalezy rowniez od pogody
A co do pizz kupnych mrozonych to to profanacja prawdziwej pizzy![]()
Ja robię zawsze z podstawowych składników i zawsze mi wychodzi smaczne, ważne jest to, aby miało czas wyrosnąć.

i nie rozgrzewamy ich do odpowiedniej temperatury kilka godzin przed wlozeniem pizzy:-)
uczen pobił mistrza nie ma co

i bede kombinowac po południu...
A ja czekam na bigosi bede kombinowac po południu...
a teraz musiałam małej cos dac i lenia mam takiego, ze gotowac mi sie nie chciało... zjadła ze mna jajecznice ze szczypiorkiem, a kto powiedział, ze codziennie trzeba jesc "porzadny" obiad![]()

Jutro zrobie na śniadanie

Oj, a czasami się nie chce obiadu, zwłaszcza jak jest gorąco ;-)