Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiowo, a ja bym jadła tylko niezdrowe rzeczy, makarony i ziemniaki z mięsem, kanapki i lody...Ja jem tylko owocei pije tylko wode...
Na tym bym wyzyła cały dzien![]()
Ja kiedyś często krokiety robiłam, z barszczykiem czerwonym, w środku kapusta z grzybami, przeważnie pieczarkami.A ja dziś chyba zrobie krokiety. Mam straszną ochore na naleśniki z białym serem, więc zrobie sobie pare (mój mąż nie lubi nalesników), a z reszty zrobie krokiety. Mam troche zamrożonego bigosu, więc użyje go jako farszu. Ciekawe, czy to będzie zjadliwerobiłyście już coś takiego, bo ja pierwszy raz taki farsz będe dawać
![]()
ooooo...
) to moze tez cos takiego sprobuje zrobic:-)mniam mniamAsiowo, a ja bym jadła tylko niezdrowe rzeczy, makarony i ziemniaki z mięsem, kanapki i lody...
ja staram sie ograniczac fryty, hamburgery, pizze, itp... to sa niezdrowe rzeczy, a bez nich nie umiem przezyc
az dziw, ze ja ciagle stoje w miejscu z waga

Asiowo - co do pizzy tez sie nie zgodze, bo pizza tez jest zdrowa, jest to danie kompletne, ktore dostarcza organizmowi wszystkich potrzebnych skladnikow. Do tego do pizzy nie trzeba dojadac, bo tylko ona wystarczy jako danie:-)

To sa niezdrowe?!ja staram sie ograniczac fryty, hamburgery, pizze, itp... to sa niezdrowe rzeczy, a bez nich nie umiem przezyc
az dziw, ze ja ciagle stoje w miejscu z waga
![]()
Nikki - Makaron sam w sobie jest zdrowy, to sosik do niego moze byc niezdrowy
Mi juz ochota na niezdrowe przeszla. Na poczatku ciazy nie bylam w stanie np. pic nic inngo tylko sprite i dawalam rade troche wody gazowanej. Musialam cos pic, wiec pilam to co moglam
Asiowo - co do pizzy tez sie nie zgodze, bo pizza tez jest zdrowa, jest to danie kompletne, ktore dostarcza organizmowi wszystkich potrzebnych skladnikow. Do tego do pizzy nie trzeba dojadac, bo tylko ona wystarczy jako danie:-)

hi hi...musze to mężowi pokazac:-) dzieki, przyda sie taka informacja![]()

Wiec jakby co to napisze krotkie podsumowanie i zalatwione