Nie szkodzi, już go mam!!Nikki, sorki, ze nie odpowiedzialam Ci gdzie jest przepis na pomidorowa z soku, ale niestety nie bylo mnie na forum![]()
A jak dzisiejszy apetyt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie szkodzi, już go mam!!Nikki, sorki, ze nie odpowiedzialam Ci gdzie jest przepis na pomidorowa z soku, ale niestety nie bylo mnie na forum![]()
ale pic mi sie chcialo:-)) Nikki jest:
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/styczniowki-kulinarnie-27499/index2.html
Post 17 ZAgatki :-)
a gdzie macie ten przepis na zupkę z soczku, bo ja pomidorowa mam na drugie imię :-) cud kulinarny :-)

robiłyście już coś takiego, bo ja pierwszy raz taki farsz będe dawać 
Od wczoraj jestem mega arbuzowa. Rano na deser zjadlam juz chyba z kilogram i biegam ciegle do kibelkaale pic mi sie chcialo:-))
Mąż nie jada tego dobrodziejstwa, Paulinka dzubnie tylko troszke wiec cały dla mnie,mniam mniam...
ja tez dzis nic tylko arbuza jemMąż nie jada tego dobrodziejstwa, Paulinka dzubnie tylko troszke wiec cały dla mnie,mniam mniam...
A siusiu i tak biegam wiec co tam![]()

A ja dziś chyba zrobie krokiety. Mam straszną ochore na naleśniki z białym serem, więc zrobie sobie pare (mój mąż nie lubi nalesników), a z reszty zrobie krokiety. Mam troche zamrożonego bigosu, więc użyje go jako farszu. Ciekawe, czy to będzie zjadliwerobiłyście już coś takiego, bo ja pierwszy raz taki farsz będe dawać
![]()

A ja w ogóle nie mam ochoty na owoce, tylko jakiś sok wypiję, a żeby np. nektarynkę zjeść czy arbuza to nie za bardzo...ja tez dzis nic tylko arbuza jemMąż nie jada tego dobrodziejstwa, Paulinka dzubnie tylko troszke wiec cały dla mnie,mniam mniam...
A siusiu i tak biegam wiec co tam![]()
i pije tylko wode...