Nie szkodzi, już go mam!!Nikki, sorki, ze nie odpowiedzialam Ci gdzie jest przepis na pomidorowa z soku, ale niestety nie bylo mnie na forum![]()
A jak dzisiejszy apetyt?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie szkodzi, już go mam!!Nikki, sorki, ze nie odpowiedzialam Ci gdzie jest przepis na pomidorowa z soku, ale niestety nie bylo mnie na forum![]()
Nikki jest:
https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/styczniowki-kulinarnie-27499/index2.html
Post 17 ZAgatki :-)
a gdzie macie ten przepis na zupkę z soczku, bo ja pomidorowa mam na drugie imię :-) cud kulinarny :-)

robiłyście już coś takiego, bo ja pierwszy raz taki farsz będe dawać 
Od wczoraj jestem mega arbuzowa. Rano na deser zjadlam juz chyba z kilogram i biegam ciegle do kibelkaale pic mi sie chcialo:-))
Mąż nie jada tego dobrodziejstwa, Paulinka dzubnie tylko troszke wiec cały dla mnie,mniam mniam...
ja tez dzis nic tylko arbuza jemMąż nie jada tego dobrodziejstwa, Paulinka dzubnie tylko troszke wiec cały dla mnie,mniam mniam...
A siusiu i tak biegam wiec co tam![]()

A ja dziś chyba zrobie krokiety. Mam straszną ochore na naleśniki z białym serem, więc zrobie sobie pare (mój mąż nie lubi nalesników), a z reszty zrobie krokiety. Mam troche zamrożonego bigosu, więc użyje go jako farszu. Ciekawe, czy to będzie zjadliwerobiłyście już coś takiego, bo ja pierwszy raz taki farsz będe dawać
![]()

A ja w ogóle nie mam ochoty na owoce, tylko jakiś sok wypiję, a żeby np. nektarynkę zjeść czy arbuza to nie za bardzo...ja tez dzis nic tylko arbuza jemMąż nie jada tego dobrodziejstwa, Paulinka dzubnie tylko troszke wiec cały dla mnie,mniam mniam...
A siusiu i tak biegam wiec co tam![]()
i pije tylko wode...