Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm angielska pogoda...Gdzie wy jesteście że upały macie zazdroszczę wam ;-)korzystajcie to w sumie lato...bo u mnie dziś pada i pada.![]()

wciąż i niezmiennie wodę spod ogórów:-d po której jeszcze bardziej chce mi się pić więc pragnienie gaszę znowu wodą spod ogórów i tak wkółko:-d
Najlepsze, ze nawet nie wiem co to jest. Niestety nazwa wloska jest mi totalnie nie znana, nie do znalezienia w slowniku i nawet nie potrawie skojarzyc z produktem polskim

Robiłam i nawet sfotografowałam, wieczorem wrzucę fotkę na zachcianki.Nikki, a zrobilas pizze??
Ja moze dzis albo jutro tez sobie zjem, bo cos mi ochota sie pojawila, a wczesniej mialam ok. 2 miesiecy wstrzemiezliwosci, bo mnie odrzucalo, a teraz juz mi smakuje na nowo![]()

Ale by się kobitka zdziwiła

a swoją drogą to ktoś mógłby pomyśleć o ciężaróweczkach i sprzedawać taki sok w butelkach, jak napoje

Ja właśnie w butelkach kupujęJa już wypiłam sok chyba ze wszystkich ogórków jakie mam w domu. I jakby to nie była sobota wieczór, to poszłabym do pani z warzywniaka ze słoikiem i chochelką, żeby mi z beczki trochę tego soku nalałaAle by się kobitka zdziwiła
a swoją drogą to ktoś mógłby pomyśleć o ciężaróweczkach i sprzedawać taki sok w butelkach, jak napoje
A narazie zadowalam się wodą pól na pól z sokiem pomarańczowym i kostkami lodu:-):-):-)