Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja poza tym ja wypijam zalewy chyba ze wszystkich słoików jakie mam pod ręką, z marynowanej papryki też mi smakuje

dobrze, że w realu jest ten sok z ogórków, bo do reala mam bardzo blisko

u mnie nie wiadomo jaki pewny przepis, wszystkim wychodzi itd, ale nie mi 
Heh, oj eksperymentuje eksperymentuje, a ile marnujeWidzę Karoli, że dzielnie w kuchni eksperymentujesz, brawo :-) z czasem wiele potraw dla Ciebie to będzie rutyna.

czyli pyszne, bo wszystko co ona robi jest pyszne
Piękne ciasto i jak na zrobione z połowy składników to niesamowicie duże i puszyste, na pewno pyszne :-)
Pizza też smakowita, już kolejna naprawdę nabrałam ochoty :-)
Karoli, ciasto wygląda extra.
a z tą pizzą, to nie macie litości. Tak mi robicie smaka, że chyba dziś u mnie też będzie pizza, ale ciasto to robi mój mąż, bo mi nie wychodzi takie dobre jak jemu.
Ja byłam we włoszech jakieś 10 lat temu i jadłam wtedy pizze pizze (byłam w okolicach Bari), ciasto było pyszne, ale dodatki beznadziejne, tylko pomidory , a sera to trzeba było przez lupe wypatrywać. Jakaś taka wersja oszczędnościowa była.
Nikki pizza wyglada imponujaco:-) mniam mniam :-)
wow - apetycznie ;-)
Nikki, ale narobiłaś mi ochoty na tą pizze. Wygląda super apetycznie.![]()
Nikki pizza az mi dech zaparło jak ja ostatnio robiłam to nawet się nie umywała, muszę sobie sprawić taką blaszkę do pizzy bo robiłam w tortownicy :-(i spróbuję jeszcze raz, ale rzuć przepisem na ciasto ;-)