Gosia, a w panierce to normalnie bulka tarta plus jajo i na patelnie (tak jak kiedys pisalysmy)?

i w jajko sól lub jakaś przyprawa 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosia, a w panierce to normalnie bulka tarta plus jajo i na patelnie (tak jak kiedys pisalysmy)?

i w jajko sól lub jakaś przyprawa 

Gosia torty robisz przepiękne!!!! - śliczne te liczby i dekoracje - już sobie wyobrażam jak smakują i od razu mam na to ochotęrobię jak z ziemniakówtakie placki z cukinii
zetrzeć na tarce dodać troszkę mąki by się zagęściło , jajko i troszkę soli i smaży się na patelni
![]()
miałam dziś robić ale chyba zrobię cukinię w panierce bo mąki nie mam![]()
Szkoda, że przez internet nie można posmakować;-)
Więc placuszki z cukini tylko pomarzyć mogę...Gosia torty robisz przepiękne!!!! - śliczne te liczby i dekoracje - już sobie wyobrażam jak smakują i od razu mam na to ochotęSzkoda, że przez internet nie można posmakować;-)
A co do placuszków z cukini to ja robie podobnie, tylko ścieram na grubszej tarce (nie na taka miazgę, jak do ziemniaczaqnych placków) i do tego dodaję jeszcze pieczarki smażone z cebulką, do tego mąka, jajko i doprawiam! Też dobre, ale w ciąży smażone mi bokiem wychodzi i od razu brzucho ma problemy z trawieniemWięc placuszki z cukini tylko pomarzyć mogę...
a ja to znowu z cukrem
no i ja czy ziemniaki czy cukinie ścieram na takiej tarce co trze w dwie strony nie te duże oczka tylko to jest takie inne ostrze
ale z pieczarkami nie próbowałam może następnym razem wypróbuję 
No mam nadziejęNo chyba każdy skład czyta, bo po polsku jest na opakowaniu napisany...

tym bardziej, ze moj G. zrobil mi zapas chleba tostowego heh w tym samym dniu co kupilismy moj "tosto-sandwich"

az mnie naszla ochota...