reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Magda no właśnie, tez sobie o tym przypomniałam, to wole sobie już zaplanowac co i jak z Konradem w tym czasie żeby potem nie było że M w końcu będzie musiał z nim być:sorry2:wole żeby moje wnętrzności oglądał, tak jak za pierwszym razem:-D a to że operacja, no cóż, trudno przeżyje, za pierwszym razem byłam zadowolona i się cieszyłam że cc musiało być...

reklama
ada - ja wlasnie tez bede miala cc...znane sa plusy i minusy, pocieszajace ze sie tak dobrze po pierwszej czułaś...mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie:)

Witajcie dzieczyny :) wczoraj mialam wizyte o 16 a po wizycie pedzilismy odrazu do szkoly rodzenia wiec dzis Wam zdam relacje :D a wiec u nas sie troche pomieszalo :p mamuska zdrowa, synalek tez :D ale.... ale ze wszystkich pomiarow wychodzi ze u niego to juz 37 tydzien :p a teraz uwaga wazy ok 3150, awiec jakbym go przenosila do 2 stycznia to nie wiem ile by wazyl jak on w takim szybkim tempie rosnie :p oczywiscie przekrecil sie juz glowka w dol, lekarz jak mnie badal to mowi ze wszystko tam mam jakby kobiete w 36 tygodniu ciazy badal :) kolejna wizyte mamy 7 grudnia, zobaczyny ile mniej wiecej bedzie wazyl i lekarz powiedzil ze wtedy mamy zadecydowac kiedy chcemy rodzic :p ze jeszcze np przed swietami ok 20-21 albo pozniej :) mowi ze ja jestem drobnej budowy i do 4100 moge rodzic naturalnie ze sobie poradze a pozniej juz tylko cc :) zobaczymy co ten maly nam wywinie :) ale sadze ze do stycznia to nie damy rady :D dobrze ze moj maz byl na calej wizycie to wszystko wie :D nie musialam mu tlumaczyc sama :p a wiec 7 grudnia sie wszystko wyjasni :p na chyba ze cos wczesniej mnie zaatakuje :p ale lekarza mamy wspanialego :) powiedzial ze pomoze nam urodzic ze nie mamy sie martwic :D dzwonic kiedy tylko cos sie bedzie dzialo i bedziemy mieli pytania :D a wiec tak to wyglada :D hehe

Skorupka to kawal chlopa masz u siebie.. wow. Ja wiem ze nasza Ania pewnie bedzie okolo 3,5 kg jak sie urodzi bo Anders taki byl, no i w mojej rodzinie ja i moje siotry wszystkie tez okolo 3,5 kg, tak samo moj maz i jego brat. Mowia ze waga dziecka przy urodzeniu ma duzy zwiazek z tym jaka byla waga rodzicow.. takze 3,5 kg to bulka z maslem.. 4,1 to chyba juz troche ciezej.

Gratuluje udanych wizyt i zycze kolejnych udanych. Ja mam swoja dopier za 3 tyg.

reklama
Do góry