reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eee...prezenty nie muszą być romantyczne:-) ważne by były praktyczne i nie zostały rzucone w kąt:-) przynajmniej ja nie lubię zbieraczy kurzu:-) ja póki co eMkowi zamówiłam dwie płyty, w weekend mam nadzieję że znajdę strój do gry w kosza... i może jeszcze coś mi się rzuci w oczy podczas chodzenia po sklepach:-)

dla teścia znalazłam dwie książki ale muszę sprawdzić czy nie ma ich w domu + wiertarkę mu kupimy (nie ma bo pożycza od nas)

teściowej ...hmmm... jak nie wpadnę na oryginalniejszy pomysł to torebkę albo biżuterię bo ona jest maniaczką takich babskich gadżecików:-)

no i różne takie :-)

dla eMka siostry szukałam audiobooka do nauki włoskiego ... ale nie znalazłam:-(

reklama
bosa oryginalna choineczka:tak:

co do prezentów to się dzielę pomysłami bo już mam wszystkie zakupione:tak:

mąż - stroik i piórko do gitary (w zamyśle była jeszcze książka o Globiszu, płyta)
mama - piżama i storczyki
brat - też piżama
bratowa - kolczyki Svarowskiego

liczę, że ja też będę zadowolona z prezentów:-p

Masz szczescie, ze tylko macie taka malenka rodzine... U nas to od groma prezentow i ciut ciut...wiec trzeba rzeczywiscie dobrze rozplanowac.

Ja tylko wpadlam tutaj powiedziec, ze NIENAWIDZE swiat i choinke, ktora wlasnie przez 2 godziny ubieralam..( I ktorej wysiadly swiatelka dzis zakupione, w wielkiej ulewie i sniegu na raz... ) to sobie moze moj tesc wsadzic w dupe.

Jeny, jaka jestem wkurzona...
Co prawda poszedl zasilacz, a nie to co na drzewku, ale co ja bez zasilacza zrobie? I serio, jesli ktos (szczegolnie wyzej wymieniona *******a) mi zaproponuje zalozenie posiadanych na stanie zolto-niebieskich lampek, na bialo-zloto-czerwono-misiowa choinke to chyba go tym sznurem zakatrupie.

Ach ten świąteczny nastrój w naszych sercach ;p
Dlatego ja nie ubieram choinki... Mam jeszcze 3 prezenty do wykombinowania i stawiam na rzeczy praktyczne, w tym roku rodzinka M dostanie ubrania! tadam :)
teściu tak urósł, że kupimy mu koszulę z miejscem na brzuszek, bo teściówka szału dostaje, że mężu nie ma w czym chodzić i na wszelkie uroczystości zakłada powyciągane koszulki ;p
Sama teściówka zaś, dostanie jakiś sweterek, który osobiście jej wybiorę i będzie go nosiła z dumą, bo każdy jej ciuch ją pogrubia. :F
Natomiast brat M, otrzyma wypasioną bluzę, bo ten typ tak ma i wiem, że dogodzę mu kolejnym gadżetem podkreślającym jego rozbujaną na maksa klatę. Ha! ;>

a ja prezenty wysłałam w piatek tez sie za bardzo nie rozpieczałam bo ja zazwyczaj dostaje rajstopy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: których nie nawidzę nosic:eek: lub totalnie niepotrzebna mi bzdure którą walnę w kąt............:-D

Ja tylko wpadlam tutaj powiedziec, ze NIENAWIDZE swiat i choinke, ktora wlasnie przez 2 godziny ubieralam..( I ktorej wysiadly swiatelka dzis zakupione, w wielkiej ulewie i sniegu na raz... ) to sobie moze moj tesc wsadzic w dupe.

Co prawda poszedl zasilacz, a nie to co na drzewku, ale co ja bez zasilacza zrobie? I serio, jesli ktos (szczegolnie wyzej wymieniona *******a) mi zaproponuje zalozenie posiadanych na stanie zolto-niebieskich lampek, na bialo-zloto-czerwono-misiowa choinke to chyba go tym sznurem zakatrupie.
Harsharani w iscie swiatecznym nastroju ;)

M. sama sobie wymyslil prezent :) 'stroinis' lubi ubranka i fajne perfumy :) Juz wiem co mu kupie :) a ze w Bootsie tyyle promocji teraz wiec cos wybiore

ojjj Harsh faktycznie w iście świątecznym nastroju... nie denerwuj się słońce - nie wolno Ci!
to ja się pochwalę - zabrałam się dziś za robienie pierniczków i znalazłam formy do ciastek, które dostałam na wieczór panieński od moich psiapsiół:) takie małe ostrzeżenie dla Emka, żeby grzeczny był :D P1030111.jpg
no a ogólnie wyglądają sobie tak - P1030112.jpg
Jutro sprzątanie, w poniedziałek uszka i pierogi:> a cieszę się jak dziecko z tych moich kuchennych rewolucji:>

Dzieki Pestusia za przypomnienie, musze do listy zakupow dopisac foremki do pierniczkow,bo w tym roku mam ochote zrobic takie :) a przepis masz jakis specjalny? wklejalas na kulinarnym?

Aga - ja robiłam już drugi rok z tego przepisu
Wielkie Żarcie - Przepis - Pierniczki Swiateczne
zwykłe takie, co to muszą trochę zmięknąć, proste, co by za dużo nie kombinować. Ostrzegam tylko - trzeba włożyć trochę siły w wyrabianie ciasta - mnie łapki trochę bolą. Ale mi smakują jak już tyłek złożę na kanapie w wieczór wigilijny lub w pierwszy dzień świąt;)

Kochana, no to przynajmniej się sznur przyda do czegoś. Na sznurze zawsze można teścia cudownie powiesić, albo użyć sznura jako garoty :happy2::evil::evil::evil::happy:. Bardzo praktyczne takie lampki żółto-niebieskie, nieprawdaż?

reklama
w Cubusie są fajne skarpetko-papcie - polecam na prezent dla kogoś komu nie wiadomo co kupić:-D a także fajne skarpetki męskie z Simpsonami oraz komplety bokserki+skarpetki z simpsonami:-) może szału nie ma ale skarpetki niektóre bekowe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry