Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
?

mąż z rana mnie wkurzył ( miał urlop), wstał wcześniej, ja się budzę sama w syp. i słyszę,że Zuzi marudzi, wiadomo głodna jest, ale nie płacze... więc odczekałam chwile, bo pomyślałam, że m. wstanie... ale się przeliczyłam! nie wstał wcale, w końcu ja wstałam i wparowałam do pokoju i mówię, że może by się tak zainteresował tym, że Zu jest głodna .... nie odzywał się do mnie potem, oczywiście nie zainteresował się, czy jestem głodna czy coś, nawet nie usłyszałam, że mnie kocha .... pojechał coś załatwiać z pracą, wrócił ok. 16 ... powiedział mi tylko" kocham cię, już się nie gniewasz ...?" żadnej kartki, żadnych kwiatów, nic ... ja mu dalam kartkę, napisałam nawet specj. wiersz dla niego, ale on nic nie zrobił dla mnie, bo uznał, że skoro idziemy do kina wieczorkiem, to już nic nie trzeba ani się zachowywać ani nic.... ja się ubrałam do kina specjalnie ładnie, jak na randkę na początku związku, a mój mąż nieogolony i w byle jakiej bluzie poszedł ze mną do kina .... oczywiście po seansie był milutki wiadomo, o co chodzi ( byliśmy na LEJDIS- wg mnie rewelacja film) .... po walentynkach ...a dzisiaj mnie zdenerwował, ale już nie chce mi się onim pisać. ...palant
No co jest???? Nic nie dalyscie Waszym chlopom????
To moze przynajmniej pochwalicie sie co Wy dostalyscie ;-)

i miał rację! Trafił w mój "słodyczowy głód")
Fajnie było go takiego zobaczyć:-)