• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
Pisałam Wam już ze lecę na święta do polski i to już w czwartek a wracam dopiero 2 kwietnia wiec muszę sie z wami rozstać będzie mi Was bardzo brakowało, może uda mi sie od czasu do czasu iść do kafejki internetowej i choć na chwile z Wami zamienić parę słów
ale póki co gdyby jednak mi sie nie udało Kochane Majowe mamy z dzidziusiami i rodzinkami życzę Wam z całego serducha Wesołego Alleluja, smacznego jajeczka, bogatego zajączka i mokrego dyngusa. Aha i trzymajcie kciuki za Mai chrzciny(24 marca)żeby wszystko poszło zgodnie z planem:) Buziaki i do usłyszenia

ŻAniu dzięki. I my tez Wam zyczymy prawdziwie świątecznych świąt. I chrzcinki sie na pewno udadzą i wszystko będzie dobrze. i szcześliwej podróży i szybkiego powrotu do nas.

Zaniu - szczesliwej podrozy, zdrowych i radosnych Swiat, a takze wspanialej uroczystosci 24.03 :-) Na pwno wszystk osie super uda - bedziemy czekaly na Ciebie i na relacje z chrzcin :-)

reklama
dziekuje jesteście kochane

a my jeszcze nic nie spakowane jutro będę latała po domu i sie pakowała ale ja zawsze pakuje sie na ostatnia chwile:) robie listę i wg niej działam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry