Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- 3670g i 57cm szczęścia!
Rozwarcie wewnetrzne i zewnetrzne mam 1,5 cm :-) szyjka skrocona troche o 0,5cm, teraz mierzy 1,5cm. Czyli wszystko sie szykuje napewno urodze niebawem, do terminu czyli 22lipca maksymalnie...!! Ale lekarz mowi ze to kwestia dni
Jestem bardzo ucieszona ze To juz niedlugo... Przytylo mi sie tylko kilogram to lacznie mam 7,5 kg szybko zrzuce Hehe. Nie moge sie juz doczekac porodu ;-) dzidzia moja jest rozmiarow przecietnego noworodka- stwierdzone po 'badaniu' oglednym Hehe. Czyli srednio 50cm, 3 kg aha sluchajcie- skoro podal mi lekarz rozwarcie nr.1 i nr.2 to znaczy ze czopa juz nie mam? ze niby kiedy on wypadl Hehe
Moze urodze dzis ?? ehhh ach jak to fajnie brzmi. bóle podbrzusza mam od piątku coraz częstsze... i kłucia i rozpierania w szyjce. Na dodatek jeszcze rewolucja jakaś jelitowa. moze to od upałów :-(
taki malusi a to 3,6 kg, to moja Zuzia to w ogole bedzie wróbelek chyba hihih 
Witam, witam,
A wytłumaczenie jest proste - Leoś zawitał w moim życiu- 3670g i 57cm szczęścia!
Rodziłam jednak w Policach.
Buziaki, życzę Wam wszystkim powodzenia na porodówkach i ślicznych, zdrowych dzieciaczków!
A oto kilka fotek Leona:
Zobacz załącznik 263507Zobacz załącznik 263508Zobacz załącznik 263509Zobacz załącznik 263510Zobacz załącznik 263511

-hmmm zobaczymy jak to będzie 
- no i miejsce zamieszkania - bliżej Stargardu
?
choć ostatnio jak pojechałam ze skurczami to bez problemu się dostałam na patologię, ale co łóżko się zwolniło to zaraz ktoś je już zajął. a rodzących było pełno
ale uda nam się napewno :-) moja kumpela była to właśnie był brak miejsc to położyli ją w jedynce, za którą normalnie się płaci. Ja mam szpital bliżej jeden ale wolę tam nie rodzić. Leżałam tu i tu, więc mam porównanie. I tak samo jak Ty mam zamiar na ostatnią chwilę. A nasze sierpniówki faktycznie sypią się :-) ale będą jajca jak spotkamy się na porodówce