Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam do Was - doświadczonych mamuś pytanie. Czy oprócz położnej w ramach wizyt patronażowych przychodzi też pediatra? Bo u mnie nie był i nie wiem, czy nie powinnam się sama na wizytę umówić. A jeśli tak - to kiedy?
I jeszcze pytanie o ortopedę. Robiłyście badanie bioderek na nfz, czy prywatnie? Możecie kogoś polecić? I kiedy najlepiej? Bo dostałam tylko wskazówki, że do 6 tygodnia, ale pod koniec tego terminu? Czy obojętne? Słyszałam, że na nfz ciężko się dostać?
Wow! U nas była dwa razy. Raz obejrzała małego, udzieliła kilku wskazówek i tyle. Za drugim razem dosłownie tylko zajrzała (co mnie bardzo cieszyło, bo jakoś nie miałam ochoty na odwiedziny położnej), zostawiła swój numer i kazała dzwonić w razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości nawet w nocy.

). Mam bardzo towarzyskie dziecko- jak tylko widział innego malucha to od razu leciał i podawał rączkę:-) Ogólnie byłoby idealnie, gdyby nie to, że idąc nad morze spadłam ze schodów i skręciłam nogę. Mimo woli dodatkową atrakcją było zwiedzanie szpitala w Koszalinie