asiu o matko oby się diagnoza w guzik obróciła, 3mam mocno kciuki i ślę pozytywne wibracje
ewon zdolniacha z ciebie, ja jak mam sobie pazurki zrobić albo pomalować to jest problem
mona Nadusię tuliłabym i tuliła już zapomniałam jak moja kluska była taka tycia, dzięki Twoim zdjęciom wspomnienia wracają
witam serdecznie nowe mamusie fajnie że piszecie w końcu forum nie umiera jak miało to miejsce pół roku temu
aniu z twoich postów bije zadowolenie, bardzo się cieszę że ci sie układa za morzami choć nie ukrywam że tęski mi się za tobą. jak przyjedziesz to ostro wezmę cię w obroty (obiecuję że nie nałożę ci maski algowej na oczka i usta

)
chciałaś przepis na domową maseczkę
weź 2-3 łyżki płatków owsianych zalej je ciepłą wodą i zostaw do namoczenia, potem taką papkę nałóż na buzię, przykryj to gazą i poleż z tym 15-20 minut. potem zmyj letnią wodą i nałóż krem. będziesz po niej miała gładszą i jaśniejszą buzię:-)
moja kluska się rozchorowała, dostała na 5 dni Biseptol i witaminki:-(
wczoraj byłam załatwiać małej przedszkole od stycznia, gdzybym pojawiła się o 8 rano poszłaby już od poniedziałku a tak d**a blada, trzeba raz na 2 tygodznie dzwonić i pytać
kobietki widziałam pytanko o Nuva-Ring też miałam go nosić ale odpuściłam, za to chcę się oklejać Evrą czy którać z was używała? mają jakieś skutki uboczne? jaka jest ich skuteczność?
hmmm chyba czas wrócić do pracy;-)
p.s. właśnie dostałam @ jak możecie to odpiszcie szybko bo dziś chciałabym wykupić receptę