Witajcie dziewczyny
Pogode mamy dziś cudowną. Podobno 90km./h zapierdziela. Jak wychodne to tylko z kamieniami w kieszeniach

Moj synuś dziś maruda straszna, jeszcze gorzej niż wczoraj. To ząbkowanie zamęczy jego i mnie, w nocy też było licho, budził sie biedaczek co godzine, teraz odsypia.
Aha dziewczyny pisałyście coś ostatnio o kostiumach na karnawał dla dzieciaczków, ja zajrzałam wczoraj do tk maxx i tam widziałam fajne, spodobał mi sie kostium żyrafy, małpki i pirata

cena 78 zł ale wykonanie porządne.
Jak tam wczorajsze walentynki? Moj dzieciaczek jak wczoraj zobaczył babcie w drzwiach to az piszczał z radości

od razu inne dziecko, mąż natomiast postanowił nie poddać sie humorom syna i zabrał mnie na romantyczną ,walentynkową obiadokolacje do restauracji

przyznam że mnie strasznie zdziwił, bo sie nie spodziewałam. Po tym co ostatnio przechodzimy i jak ze sobą rozmawiamy było to dla mnie miłym zaskoczeniem. Było naprawde miło.
Czarodziejka no niestety, co drugi czy trzeci rodzic narzeka na ceny takich rzeczy. Mimo że sa one naprawdę rózne to i tak podejrzewam wiekszość woli wydac wiecej aby miec pewność i poczucie bezpieczeństwa. Widziałam foteliki za 150 zł czy 250 zł - za nowe ale co z tego jak nie cieszyły sie dobrymi opiniami i po zakupie ludzie wystawiali na aukcje jako używane w stanie idealnym. Nie mowię, że Maxi Cosi jest jakiś mega dobry ale ta marka sprawdziła sie u nas wiec postanowiliśmy tego nie zmieniac. Z tego co sie oriętuję to Recaro są też rewelacyjne i można juz kupic za 580 zł. (w promocji)