Witajcie dziewczyny
Nie mam czasu aby dokładnie wczytywac sie w Wasze posty za co przepraszam, wiec przeleciałam z grubsza aby chcociaż mniej wiecej wiezieć co u Was i widze, że na tapecie praca i spacerki

i może na ten temat wtrące coś od siebie. Zacznę od pracy, otóż ja również coraz częściej myślę o zatrudnieniu sie gdzikolwiek. Mąż ciągle marudzi mi ,że mu mało i mało.... tylko z kim dziecko zostawić?! obcej osobie nie dam, babcie nie mają czasu (jedna ciągle na wycieczkach a druga pies, ogród o swoje obowiązki) ech... a mi sie juz słuchać nie chce, że brakuje nam pieniędzy, chociaż uważam,
że jest inaczej.

A co do spacerków ostatnio nie narzekam

nie daleko siebie mam kuzynkę, która ma o 6 miesięcy starszego bąbla od mojego wiec spacerujemy wspólnie, mieszka na Gumieńcach wiec do niej mam 15 minut na pieszo. A bywa naprawdę miło i sympatycznie zwłaszcza, że tuż nie daleko mnie powstał nowy Park Międzyosiedlowy, jest naprawdę rewelacyjny. Można spędzić tam cały dzień. Jest miejsce do zabaw dla dzieci i dla dorosłych (paleniska, altany, boiska do gry w nożną, kosza, ping-pond, siatkówka, mini scena dla utalentowanych np.tatusiów umiejących grac na jakimś instrumencie hahahah oraz wybieg dla psów. Jednym słowem WYPAS!!!Idealne miejsce dla całej rodziny!!! (dla zainteresowanych ul.Taczaka) oprócz tego, przy szpitalu MSWiA ul. Jagiellońska jest następny- "Ogródek Jordanowski" oprócz zabaw w piaskownicy dzieciaki mogą popluskać sie w wodzie ,gdyż jest tam basen z wodną zjeżdzalnią. Dla dzieci lubiących wodne zabawy uważam, że to idealne miejsce, oczywiście nie ma żadnego wyznacznika wiekowego, ja bałam sie wpuścić w ten tłum szalejących urwisów swojego malucha

To tyle co udało mi sie zaobserwować przez sotatnie dni.
A wiec dziewczyny przy pięknej pogodzie zapraszam na pikniki

o ile bedzie jeszcze jakaś szansa na dni pełne słońca.