reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Witam się:)).Majka skończyła 3 tygodnie i niestety nadal zmagamy się z kolkami.Wczoraj mieliśmy kryzysowy dzień.Niunia nie spała cały dzień i całą dzisiejszą noc-poza drzemką w wózku.Udało nam się zdobyć kropelki sab simplex, bo espumisan nie działał:-(. I teraz odsypia bidulka.Jak Ona wczoraj płakała to ja razem z Nią:((((.Nie mogłam patrzeć jak cierpi.A poza tym to codziennie odkrywam coś nowego w Naszej Córci-niesamowite uczucie:tak:

reklama
Witaj niki222
Bardzo sie ciesze, że sab simplex pomaga. Teraz kiedy maleństwo w końcu Wam odpoczywa to Wy chyba razem z nim co? odpoczywaj niki i nabieraj sił :) Patrząc na swoją córcie będziesz zauważać wiele zmian, w wyglądzie, zachowaniu, mimice, podobieństwie do którego z Was. Dziecko choć widzisz je co dziennie, to co dziennie jest inne. Moj mały choć już skonczył 9 miesięcy każdego dnia mnie czymś zaskakuje, od wyglądu po zachowanie. To naprawde cudowne uczucie.
Zyczę Wam wiele radości z maleńkiej Majeczki, a Majeczce samych radosnych dni u boku wspaniałych rodziców.

Czesc dziewczyny.
Nadii juz lepiej ale inhalacje nadal robimy.
Niki od bidulka Twoja Majeczka,rozumiem Cie doskonale bo moja Nadia miala okropne kolki do ponad 3 miesiaca:wściekła/y: zawsze kolo 23-24 do okolo 3 w nocy.Stawalismy na glowie aby jej pomoc nic nie pomagalo.Tylko kropelki sab simplex troszke dawaly jej ulge.Wiec wizyty w Schwedt mielismy czeste;-)

hej
przyszłam się pochwalić,że dziś zostanę po raz kolejny ciocią:) moja bratowa włąśnie jest w szpitalu i czeka na cesarkę,bedą mieli drugą córeczkę.pojechali do zdroji bo tam szybszym terminie zrobią cesarke,bo termin ma na 28lutego ale mój brat wyjeżdża do pracy wtedy,więc muszą szybciej cesarkę zrobić,a zrobią bo mała jest bardzo duża i to już 2cesarka.miała się w stwic na 8rano w szpitalu i jeszcze nie zrobili jej cesarki:( hamidłą.i tak czekam na wiadomość.

dostałam wyniki Damiana,jest nie ciekawie:( ma anemie( kurcze a je warzywa surowe owoce ) i znowu ma za mało krwinek,powiedziała lekarka,że mam przyjść z nim w srode bo musi pomyślec nad jego wynikami:( i chyba wyśle nas na usg brzucha. a ja juz od tyg w nocy spać nie mogę:( codziennie zasypiam do szkoły :(

idę zrobić sobie śniadanie.a później sprzatanie,

Biedne te nasze dzieciaki :( jak nie kolki u noworodków to jakieś paskudztwa u większych.
Ewon nie martw sie, Damianek dostanie żelazo w tabletkach bądz w zastrzykach:-( i szybko krwinki sie uzupełnią. Bedzie silnym i zdrowym chłopcem, zobaczysz.
No i oczywiście gratuluje zostania kolejny raz ciocią, ale ta Twoja bratowa sie wymeczy. Tyle czekać. :szok:
A moj Olek dzisiaj w nocy dał mi tak w kość,że chodze na rzęsach. Ale za to widac juz drugiego ząbka :biggrin2::biggrin2:
Lece sprzątac. Trzymajcie sie dziewczyny. Miłego dnia

Jako tako posprzątane
Paskudny dzień.
Moj synuś dziś dał mi do zrozumienia, że gotowe dania ze słoiczków sama moge sobie jeść, wywrócił miseczke z zupką mamusi na kolana :szok: I trzeba było sie wziąć za gotowanie (a tak chciałam mieć dzisiaj wolne do kuchni)
Ewon dziękuję:) trzymam kciuki za Damianka.

Ewon no to waga ladna"kruszynki"duuuzo zdrowka dla niej i gratki ciociu dla Ciebie! :))
K@m@ mowisz sloiczki juz sa beee :))) moja Nadia jeszcze je czasami(jak robie cos na obiad czego ona jeszcze nie moze zjesc) i lubi.Dziwie sie bo kupuje tylko te z Hippa i te tutaj w Fr sa o wiele bardziej doprawione niz te w polsce:eek: dziwne.
Kupilismy jej w tamtym tygodniu fotelik do karmienia (dopiero :-D) ale fajny dla dzieci od 6 miesiaca do 10 lat.Troszke drogi tutaj:wściekła/y: w polsce o polowe tansze sa!Ale bedzie na kilka lat:tak: jak mi sie uda to wrzuce fotke na zamkniety.

reklama
Ewon no to waga ladna"kruszynki"duuuzo zdrowka dla niej i gratki ciociu dla Ciebie! :))
K@m@ mowisz sloiczki juz sa beee :))) moja Nadia jeszcze je czasami(jak robie cos na obiad czego ona jeszcze nie moze zjesc) i lubi.Dziwie sie bo kupuje tylko te z Hippa i te tutaj w Fr sa o wiele bardziej doprawione niz te w polsce:eek: dziwne.
Kupilismy jej w tamtym tygodniu fotelik do karmienia (dopiero :-D) ale fajny dla dzieci od 6 miesiaca do 10 lat.Troszke drogi tutaj:wściekła/y: w polsce o polowe tansze sa!Ale bedzie na kilka lat:tak: jak mi sie uda to wrzuce fotke na zamkniety.

do 10lat? pokaz pokaz!

Ja sie przypominam ze zyje :D
sesje mialam tragiczna - 2 miesiace wyjete z zyciorysu, dziecko nawet sie na mnie obrazilo ze nie mialam czasu dla niego. Tragedia, po co ja zmienialam kierunek :D

Do góry