reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Sweet no krzeselko jest do 10 roku zycia. firmy bébéconfort z drzewa,stabilny.Polecam.
A tak poza tym to w koncu sie odezwalas kobietko:))) nie zazdroszcze tych 2 miesiecy.Na jakim kierunku teraz jestes???

reklama
Witam :-) obecnie mieszkam i studiuje w Szczecinie. Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, bo może w końcu uda mi się znaleźć jakieś zajęcie dla mojego maluszka. Synek ma niecałe 2latka, jest bardzo energiczny i zaczynam się martwić, że ma bardzo mało kontaktu z innymi dziećmi. Chodzimy do "tygryska" ale może wy znacie jakieś inne ciekawe miejsca albo zajęcia dla maluszków?

danix witaj:))))
Ja tez calymi prawie dniami siedze z moja corcia w domu-nie ma prawie wcale kontaktu z dziecmi(tyle co na spacerach:-().Brak tutaj znajomych z dziecmi.Co innego w polsce :-( Wiec ja Ci nie pomoge co do miejsc w Szczecinie bo nie mam pojecia;-)

Szkoda dzieciaczków:-( ale pociesza mnie to ze jak zrobi się cieplej to będzie mógł bawić się z innymi dziećmi w piaskownicy :-D

Hej Szczecinianki. Właśnie się zarejestrowałam. Jestem mamą 8-mio miesięcznego Kubusia. Mój synuś też nie ma kontaktu z żadnymi dziećmi. Ja nie mam tu znajomych. Mieszkami w Szczecinie na Żelechowie. Chętnie poznam się z mami, aby razem pospacerować i pogadać :).

Cześć dziewczyny
To juz moje trzecie podejście dzisiaj aby coś z Wami popisac, co otworze bb to zaraz sie coś dzieje....ani chwili relaxu:-(
Zajeździli by człowieka jak łysą kobyłe:wściekła/y:
U mnie, jak to u mnie..... troche sie ostatnio dzieje, dla gotowych dań mam już całkiem czerwone światło i nie dam rady oszukać czułego podniebienia mojego dziecka :/ choćby nie wiem co.
Fotelik samochodowy kupiony:biggrin2: mały sie z nim zapoznaje, jak na razie oślinił mu boki. :-D Na niedziele wieczór zostaliśmy z m zaproszeni do znajomych, ale nie wiem co z tego wyniknie. Troche głupio będzie iśc do kogoś i świecić oczami, że jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i że wszystko miedzy nami gra, poza tym nie wiadomo czy babcia zaopiekuje sie wnukiem. Jutro nasza pierwsza rocznica ślubu i żadnych planów.
A za tydzień jadę z małym na USG bioderek (prywatnie) Już dawno powinnam to zrobić. Jednak jedziemy na Modrą do Szweda.
A co do zajęć dla maluszków to ja tu chyba niewiele pomogę bo również nigdzie nie chodzimy, moje dziecko tylko ze mną spedza czas i tak jak Mona nie spotykamy sie z innymi dziećmi.:-( Ale miło że do nas dołączyłas zabulinka :biggrin2:
A co sie dzieje z Ewon??
Zmęczona jestem totalnie.....cały dzień głowa mi pęka, nie pomaga kawa ani tabletki. Mały juz śpi wiec i ja ide, dobranoc wszystkim mamom :))
Pozdrawiam.

Ewon gratulacje dla bratowej.

Jak Twoje jazdy? Skończyłaś już?

Sweet a jakie teraz kierunek robisz?

Witam nowe mamusie:)

danix tygrysek to chodzi o ta bawialnię na Krakowskiej?

My na razie też tylko na kulki chodzimy. Jak zrobi się cieplej to może się zmobilizuje i zapiszę młodego na rytmikę.

Zabulinka witaj:-)
k@m@ WSZYSTKIEGO NAJJJJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEJ PIERWSZEJ ROCZNICY:-) OBY BYLO TYLKO LEPIEJ!!!DUUUUZO MILOSCI:tak:

Unas dzis ma byc 15 stopni-w sloneczku z 20 bedzie uwielbiam too:-D

witajcie,sorki,że nic nie pisałam ale weny brak:/

k@m@ wszystkiego naj z okazji rocznicy:) kiedy wpadniesz na kawke???

monia ja też chcę takie ciepełko:))

czarodziejka jeszcze mam 9godz do wyjeżdżenia .

w tym tyg latałam po lekarzach,w przyszłym znowu.muszę z Damianem iść na prześwietlenie brzucha,niestety pomyliłam się nie ma za mało krwinek tylko o dużo za dużo plus anemia,nie wiemy jakim to cudem.oby nic nie było. Kuba musi zarzywać inhalacje. siły mi brak.jeszcze dopadł mnie lekki dół:( mówią ,że czas goi rany a mi jest coraz cieżej po śmierci mamy.sa dni ,że nie fumkcjonuje normalnie ciagle myślę i beczę:( a przecież to 3lata zaraz będą:(

reklama
Tak tygrysek to ta bawialnia ;) tez planuje zapisać synka na rytmikę jakoś w okolicach czerwca

ewon
my niestety od dzisiaj tez zażywamy inhalacji :( maluszek ciężko to przezywa. Wczoraj pojechaliśmy do lekarza rodzinnego i wysłał nas do szpitala, strachu się najedliśmy, ale zrobili badania i wypuścili nas do domu. Maluszek ma zapalenie płuc.

k@m@ ode mnie też najlepsze życzenia :*

Co do spotkań to też jestem chętna na spacerki :) ja mieszkam w centrum

Do góry