Cześć dziewczyny.
Co raz trudniej zorganizowac mi troche czasu dla samej siebie, moj syn pochłania każdą moją wolną sekundę, z tąd te spore braki na
bb.
PaulaSZC podziwiam Cie!! Ja również miewam dni kiedy zupełnie nie wiem co sie w koło mnie dzieje, jedno dziecko daje czasem ostro w kość a co dopiero bliźniaczki?

Ja na kg szczerze powiedziawszy sie nie znam, moj ważył 3385, 53 cm. Teraz waży ok 10kg. Pisze około bo nie chodze na co miesięczną kontrolę wagi. Powodów jest kilka a tyczą sie one naszej pediatry. Kobieta jest bezwzględna i dość opryskliwa dla rodzica, na szczęście do dziecka ma podejście jako takie. Kiedyś przy wizycie zapytałam czy moglibyśmy raz w miesiącu przychodzić na ważenie? (wydawało mi sie wówczas że to normalne) odpowiedziała mi w tedy, że "nie ma najmniejszej potrzeby, nie potrzebie sieje pani panikę wkoło dziecka, waga to waga, raz bywa że dziecko zje wiecej i wiecej waży,maluch wygląda zdrowo". Dla tego ja na wadze u niemowlaków/noworodków nie sie nie znam.
Iza ja miałam podobnie, moj mały też późno zaczął raczkować. Dzieci same decydują
Wygląda na to, że wiosna zawitała na dobre. Przepiękna pogoda

Moj synek wczoraj po raz pierwszy bawił sie w piasku i zjeżdżał ze ślizgawki

Ale miał radoche.
A co do spacerówki-parasolki, stwierdziłam, że na razie sie wstrzymam z zakupem.
Pozdrawiam wszystkie mamusie

)))