reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szkola Rodzenia

ja jak na razie jestem na etapie próby dodzwonienia sie do szkoły rodzenia - nikt nie odbiera !!

reklama
ja mam przyjsc w polowie lipca sie zapisac .... hmm... jakos tak dziwnie podchodze do tej konkretnej szkoly rodzenia ... pytam czy mam wczesniej sie zapisac .." nie nie trzeba, zawsze jest miejsce ... " .. hmmm... czyli co ? albo nikt nie przychodzi do nich, albo jest taki tlum ze w sumie place za nic ::) .... chyba sie porozgladam jeszcze za jakimis szkolkami ;)

MoniQa, to u was fajowo, jak można sobie wybrać szkołę, u nas z tego, co się orientuję jest tylko jedna :) no dobrze, że wogóle jest :) a może właśnie dlatego, że jest ich kilka, to u Ciebie nie ma potrzeby zapisywania wcześniej :)
P.S. Basia a o której próbowałaś? ja dzwoniłam tak ok. 13 i dodzwoniłam się za pierwszym razem :)

Ja mam mieszane uczucia co do szkoły rodzenia - Basiu to Twoja druga ciąża? masz już dzidziusia ?
Za pierwszym razem też byłaś w szkole?

mam córkę , ma 16 miesięcy. Wcześniej chodziłam już do szkoły rodzenia i myślę, że warto było. Uzyskałam kilka życiowych (wcale książkowych) wskazówek, które faktycznie się przydały. Nic nie płaciłam za szkołę wiec nie miałam też nic do stracenia ;), pozdrawiam wszystkie ciężarówki :)

Masz rację Basiu, Niestety u nas w Bielsku szkoły są płatne
A przy pierwszej ciąży i przy maluszku pomagała mi mama i było OK chyba nie zapomniałam??

a poród przechodziłam sama i też było Ok (wtedy) - co mam nadzieję się zmieni - mój mąż bardzo chce ze mną być

Ehh .. no to ja juz teraz nie wiem czy isc czy nie ... w sumie szkola jest przyszpitalna a musze za nią placic ::) ... kurcze ;D

mówiąc szczerze to jeśli dobrze się wczytacie w linki o porodzie, książki, czy czasopisma, to dowiecie się mniej więcej tego samego co w szkole rodzenia, tyle, że bez praktyki, ale jesli jest drogo to trzeba sie zastanowić czy warto..

reklama
Do góry