Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,możesz mi powiedziec czy nie ma zadnych problemow jezeli chce sie zobaczyc sale porodowe i czy trzeba wcześniej zadzwonic i sie umowic,czy mozna wejsc tak "z ulicy".Oprowadzał cie ktoś po tych salach czy byłaś zdana tylko na siebie.Pozdrawiam.byłam wczoraj na Kamienskiego i bardzo tam ladnie - porodowki indywidualne wszystkie do porodów rodzinnych
polecam rowniez doktora Lisowskiego, ktory tam pracuje, gabinet ma na ul Jaracza i jest nieslychanie cieplym i zyczliwym czlowiekiem przy tym doskonalym fachowcem
jest to moja druga ciaza wiec mam porownanie jak sie mna poprzednio "opiekowała" lekarka do ktorej chodzilam - na zasadzie 5 minut i nastepny prosze
a ten lekarz to cierpliwie i zyczliwie odpowiada na moje pytania
czesto nawet nie musze pytac i tak zawsze sie duzo dowiem podczas wizyty
ciezarne zwykle siedza u niego w gabiencie ok 20-30 minut
naprawde budzi zaufanie
podaje namiary: Andrzej Lisowski 601726030
Ginekolog Andrzej Lisowski - GinWeb.pl
Jak miejsc nie ma, klada na patolgii mame...no i trzeba smigac do dzidziusia bo jest na innym pietrze.
Na patologi zazwyczaj kładą mamy po cc, które jeszcze nie moga chodzić i nie mają swoich dzidziusiów przy sobie. I na szczęście to tylko inny oddział, ale piętro to samo i nie jest daleko:-)