Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja rodze na zelaznej ale polozna ktora znam i tam pracuje polecala tez inflancką jak coś.hej mojego męża siostrę dwa razy odsyłali ze św. Zofii gdzie tak naprawdę nie powinni robić.Często sie tam to zdarza no chyba ze zna sie lekarke stamtąd i sie u niej leczyly prywatnie to nie będzie problemu
ja slyszalam ze tam kiepsko jest. mam znajoma polozna ktora chyba we wszystkich szpitalach w Warszawie pracowala i nazwala ten szpital żeźnią... tez tam chcialam rodzic bo moja gin tam pracuje ale zmienilam zdanie.@Merigold to mnie pocieszylasbo co osoba to inna opinia
trochę przeraża mnie remont który właśnie tam trwa i podobno czasem jest głośno
![]()
ponoc dosyc czesto bo bardzo duzo chetnych jest do rodzenia tam bo to jeden z lepszych szpitaliJak to jest z tym odsylaniem z św zofii? Serio tak często?
Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka

a na stronie nie ma info?Dziewczyny, podbijam pytanie o Żelazną: do tych, które tam rodziły, albo planują rodzić - czy orientujecie się może, czy pracuje tam nadal gin dr Marcin Zioło? Bardzo proszę o info, jeśli wiecie (aktualne). Będę mega wdzięczna![]()
a na stronie nie ma info?