Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agbar77 - witaj! jakos dziewczyny ostatnio malo pisza, ale to okres urlopowy, wiec pewnie wielu nie ma, ja tez w ciazy, choc juz mocno zaawansowanej (37 tydzien), jakby co, to pisz....![]()
a tego badania nie znam (i chyba nie mialam) - co to takiego? a moze mialam i nie wiem, ze sie tak nazywa???? ja nie mialam zadnych problemow w moich ciazach, wiec za bardzo sie nie orientuje w medycznych definicjach

.
i zycze duzo milosci i szczescia
.no nie, tego nie robilam rzeczywiscie
gratuluje, ze dobrze wyszlo, no i chlopczyka:-)sama mam juz 2 i ten trzeci w brzuchu do kompletu, moja druzyna pilkarska rosnie
a gdzie mieszkasz?
, mąż gdzieś na mapie [ na zachodzie kraju] wypatrzył jeszcze zoo, pozostaja nam jeszcze trzy dni pobytu w Niemczech, czy mogły byscie mi coś ciekawego polecić, chce zeby to było coś iwyłacznie dla dzieci, żeby ten urlopik był wykorzystany na maxa dla nich, co mi polecicie. Wiem że Niemcy sa piękne, ale to czas dla dzieci i jakieś chodzenie po parkach, czy muzea historyczne odpadaja, coś co by dzieciaki zainteresowało. Z góry dziękuje za pomoc :-):-):-):-)