Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo dziękuje i pozdrawiam :-):-):-):-)moge Ci jeszcze w Nürnberg (Norymberga) Playmobilland polecic, a w samym miescie jeszcze "Akwarium" z fajnymi rybkami (rowniez rekiny).

i czekalam na bole,przyszly troche wieczorem i pozniej znow przeszly,:-)we wtorek dostalam cwiartke tabletki na wywolanie i wtedy zaczelo sie troche dziac
i tak caly wtorek i wieczor wialam silniejsze skurcze,wiec wieczor spedzilam juz na porodowce ,
mialam PDA (znieczulenie zewnatrzoponowe) mozesz sobie je zazyczyc,nie ma zadnego problemu,i o 3.50 urodzilam moja upragniona corunie Majeczke:-):-):-).Nie wiem jakiej plci bedzie twoj skarb,ale podobno dziewczyny rodza sie zawsze po terminie
.Jakbys miala jeszcze jakies pytania to pisz:-).
mowie, ze czekam na moja mame, ktora ma sie zajac chlopcami, jak my bedziemy w szpitalu z mezem rodzic, jak ona przyjedzie, to moze sie zaczac
, chodze juz z predkoscia zolwia...
.Juz mnie wszystko boli...mam rozwarcie na dwa palce i czekamy na skurcze -lekarz dzis powiedzial...Dzieki agamo za informacje...u mnie prawdopodobnie tez dziewczynka,i gin mowil,ze pierwszy raz wiekszosc kobiet rodzi po terminie.A znieczulenie zewnatrzoponowe to tak za darmo?
Nie wiem czy skorzystam bo ponoc lepiej rodzic bez znieczulenia,tak ponoc szybciej i sprawniej idzie.Oj chcialabym juz miec to za soba
A tu skurczy ani widu ani slychu
Chodze z psem na dlugie spacery a mieszkam w okolicy ze gdzie sie nie rusze musze wracac pod gore i do tego moje 3 pietro i strome schody i nic...